cemilev Merhaba kızlar 24+5 günlüğüz normalde zaten geceleri uyutmuyor oglum fakat dün gece mide yanmasından uyuyamadım resmen asit bogazima geldi bugün de ne yersem ayni şekilde bogazimda bir yanma ve gegirme hissi oluştu muhtemelen reflü oldum 😔 benim gibi olan derdine çare bulanlardan Öner’i alabilirim
hilaldmr cemilev hamur işi yapıyor diyorum , yemiyorum yine yanıyorum , geceleri kalkıp süt içiyorum o anlık geçiyor umarım sizin çok sürmez , hamilelegimde tek zor olan bu benim için
Ssr2561 cemilev doktoruna ilaç yazdır canım ben ne denediysem fayda etmedi gavisgon diye bile ilaç yazdı doktorum bir tek o geçiriyo
Burcudoga83 Hamurişi gibi unlu besinleri azaltırsan mide yanması yaşamazsın canım. Ben bıraktığımdan beri hiç ekşime olmadı☺️
okuyananne Aylardır istediklerimi yiyemiyorum, hamurişi, şekerli, kızartma, acı, yağlı şeyler abue cubur hep aşırı şekilde arttırıyo yanmamı. Ve ilaç kullanmayı da hiç sevmem. Gaviscon şurup ve reni tablet’i önerdiler ama ikisini de 9 ay boyunca en fazla 2 kere kullanmışımdır. Süt, elma, ayva, leblebi, sakız biraz iyi geldi ama en iyisi süt oldu benim için. Ilık olucak azar azar birer ikişer yudum iç canım, kesene kadar. Son haftamdayım ve bikaç gündür özellikle arttı yanmam, inşallah senin uzun sürmez
cemilev okuyananne Ayyy insallah canim denicem bu akşam hamur işi de yemiyorum ama ekmek bile dokunuyor herhalde
Nidaekemen Ben salatalik yiyince biraz hafifliyor ayrica gaviscon kullanıyorum 37+2deyim hala midem yaniyor yani geçmiyor tam olarak
okuyananne cemilev tabii ki canım malesef ekmek de en hamurişi yani ama azıcık sabret sonra rahat rahat yersin inşallah tabi ayarı kaçırmamak lazım hiçbi zaman o ayrı mesele 😬
Nslhnfdn cemilev ben bugun dayanamadim artik eczaneden gaviscon aldim umarim ise yarar. Doktora soramadim ama eczane birsey olmaz dedi
Elons Bende sizin gibi olmustum burda bi arkadaş kabuğu soyulmuş salatalık önerdi tane yedim gecirdi dene bence