Burcusenkoc 29+3 den selam 🙋🏼♀️ Sizde de oluyor mu sürekli midem bi tuhaf oluyor ağzıma acı su gibi geliyor beni halsiz bırakıyor
Damladoran Burcusenkoc sabahları afedersiniz ama mide asidini çıkarmadan güne başlayamıyorum sarı su şeklinde çıkıyo doğru düzgün kahvaltı yapamıyorum yediklerim çıkıyo sürekli nasıl baş edicem bilmiyorum 10 haftalığız bu arada ☹️
oztrk14 Burcusenkoc bende 24 haftalığım aynıyız reflüden oluyor bi de geçmeyen öksürük bulaştı bunun yüzünden geçmiyor bi türlü napcam bilmiyorum 🥺
Ayselosman Serapmehmet_19 uyumadan iki saatt onceye sivi ve asitli meyve ve tatli tarzi urunleri tuketmeyin daha rahat gecior ben oyle buldum careyi cok kotu hissedersem maden suyuna limon sikip iciorum
gulsonmez27 Serapmehmet_19 ben de 36.haftama giriyorum..1 hafta önce beni uykumdan uyandırdı.Ama çözümünü buldum..Yatmadan 2 saat önce yemek yemeyi kesmen gerekiyor..Sıvı bile tüketme.Özellikle gaz yapıcı şeyleri.Tuzu fazla abartma o bile reflüyü tetikliyor.
Serapmehmet_19 Ayselosman çok geç saatlerde bişey yememeye dikkat ediyorum valla çok mide ağrım olunca da maden suyu içiyorum biraz daha rahat ediyorum
Funday35 Burcusenkoc Ben doktoruma söylemedim söyleyim belki oda iyi gelicek birşey verir belki inşallah İyi gelir canım 😌