Ceyduygu Medine46 Evet benimkiler de çift cinsiyetleri ne 🥰 Evet alttan baktı üstten anlaşılmıyor dedi. Benim sancım vardı ve baskı hissediyordum o yüzden baktı
Medine46 Ceyduygu insan çok stres oluyor gerçekten inşallah bu uzunluğun da kalır inşallah artar hatta bazen ilaç kullanlarınki artıyormuş 🤲🏻Erkek ikiside 💙💙
Mocuzemiz Medine46 🤲kac haftada oyrendin cinsiyyeti kilo almaw icin vitaminli ne kullaniyorsun bendede ikiz
Ceyduygu Medine46 Benimde ikisi erkek :)) evet bende başladım ilaç kullanmaya. İnşallah canım çok teşekkür ederim duaların için 🥰
melekanesi Mocuzemiz havuç suyu içmedim. Her gün mutlaka kaşar peyniri, yumurta, tahin pekmez,muz, maden suyu, ceviz,kaju,badem , fındık yedim. 3 lt su içtim. İnternette toz nesquik ve bebe bisküvisinin kilo aldırdığını okumuştum. Son zamanlarda yedim.
Hellili Mocuzemiz ben ilk 17 haftalıkken hissetim ama kayma gibi bişeydi oyle çok şiddetli tekme değil tabi
Ceyduygu PinarArslan Merhabalar size birşey soracağım. Benim sancılarım ve kasilmalarim oluyor rahim ağzı kısalığın da normal mi? Sizde de oluyor mu? Perşembe günü kontrolüm var duruma göre beklicem yada acile gidicem
PinarArslan Ceyduygu Çok gazla ağrım kasılmam yok çok şükür benim, ama bebeklerim sağ tarafımda 2 gündür sertliklerini hissediyorum, benimde kontrolum ve detaylı ulturasonum var yarın. Haftalardan sonra ara ara kasılmalar olabilirmiş yalancı sancı, sürekli belli aralıklarla ise doktora git, ama olup geçiyorsa ayağa kalktığında veya uzandığında o yalancı sancıdır
Mocuzemiz melekanesi tewekkur ederim.men her gun yok arada yunurta yiyirom.muz her gun yiyirem suda fazla icirem findikda yeyirem amma ceviz medem.bulanir
twinboymama ben de dün ikiz olduklarını öğrendim. henüz yeniler ama doğum anımı ve sonrasını düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi. normal doğumu çok istiyordum. ikiz gebelikte normal doğuran var mı? biliyorum çok azdır ama yapılacak her şeyi yapıp normal doğurmak istiyorum. gerekirse yerimden hiç kalkmadan yatarım veya her gün doktor kontrolüne gidebilirim 🥲
melekanesi Mocuzemiz yumurtanın protein değeri yüksek. Bence haşlayarak, omlet yaparak yemeye çalışın 😊