bebegimizibekliyoruz1 Bebeğim 48 günlük 4 5 günde bir kaka yapıyor gece çok ıkınıyor mama meme ilerliyoruz ama her yaptığında kakası böyle içinde sanki noktalar var gibi gözüküyor doktora gitmem gerekiyor mu endişelendim açıkçası
Bernako bebegimizibekliyoruz1 tadellenin çikolatasına benziyor 😅😅 biraz önce yedim de aklıma geldi valla aynı. 😂😂 belki normaldir ama İçiniz rahat etmiyorsa bir doktora gösterin
Miniminakliya bebegimizibekliyoruz1 Normal bebek kakasi ama daha sivi olmasi gerek sanirim mama aldigi icin kati icinde tortular falan olmasida normal korkma yani ☺️
Hilalbasak bebegimizibekliyoruz1 kzuum bebim bebek 15 gunluk ikk 2 gub siyah renkli kaka yapmisti sonraki gun bu sekilde kaka yapti 2 kere falan ama netten baktim normalmiss o yuzden merak etme cnm bisey yoktur
bebegimizibekliyoruz1 Bernako allah seni napmaya 😂 ay kafama takıldı doktora da mesah attım döncek inşallah 🤦🏻♀️ dedim size de soram
Bernako bebegimizibekliyoruz1 Bence bir şey yok gibi görünüyor ama tecrübeli anneler vardır bakarlar şimdi