Esos00 Minigin_annesi0 37 hafta itibariyle yapıyorlar. Parmakla bakıp açılma var mı ve normal doğuma uygun mu diye bakılıyor
Hilalkorkmaz Minigin_annesi0 benim tam 37. Haftamda yapıldı ve o gün suyumun azaldığı anlaşıldı ve 4 cm açılmam olduğu belli oldu hemen acil sezeryana alındım çok korkmuştum benim açılma olduğunu anlayınca doktor iyice abandı ve çok canım yandı herkesin böyle degil tabikide
canan08_ Minigin_annesi0 benimde 37. Haftada yapıldı. Hiç öyle büyütülecek bir olay değil. Zaten parmağına jel sürerek yapıyorlar ve snlik bir olay hemen bitiyor. Kendinizi kasarsanız eğer acı hissedersiniz. Rahat olun derin nefesler alıp verin göz açıp kapayıncaya bitiyor bu muymuş diyorsunuz 🤗
Esos00 Minigin_annesi0 evet 38. Haftada bakıldı. Saniyelik acısız bir işlem zaten parmağa jel sürdüğü için hissedilmiyor 😌
Nagehann1 Bugün yapıldı bnimde fakat çok canım yandı galiba kastım kendimi, muayeneden sonra kırmızı akıntı gelmeye başladı nişan zannettim ama doktorum normal dedi sizde de olmuş muydu?