silences Selam şimdi doktordan geldim altı haftalık gebeyim bebek göründü kalp atışını da görüyorum ama cihazda sorun olduğundan dinletemiyorum dedi başka bir doktora da gitsem mi acaba 😊
ilaydaelcinn_1 silences tebrik ederim, gözünüz aydııın 🤍 ben sizin yerinizde olsam en azından bir 8-10 gün daha beklerdim daha net duyabilmek için 😍 yine de sizin tercihiniz tabii, heyecanınızı anlıyorum 🥳👼🐣
nutsa silences silences merhaba, bende 5 hafta 2 gündeyim, yaren doktora gideceğim acaba bende görebilirmiyim kalp çarftısı? Yaren akadar beklemek çok zor ya. Çok korkuyorum 😞
eflinveannesi silences bekle bende ilk çok gittim doktor duyduysa skinti yok birazdaha bekleyin bence🥰 hayırlı olsun bebeğiniz 🤲🥰
Esenkaplan silences canim ben yurtdisindayim mesela burda drlar kalp atışını gösteriyor bebege zararli diye ilk baslarda dinletmiyor biraz erken dinletme bence dr a sorduğumda bebek rahatsiz olur dedi
silences ilaydaelcinn_1 doğru diyorsunuz hem haftada bir görmüş olurum şimdi gitmenin çok anlamı yok vajinal baktı zaten en azından haftaya karından görünür inşallah
nutsa Zehragniken kese zaten gördük. Kese içinde embriyon görmek için çağardı doktor yaren. Belki kalbı atışına da görecem dedi. Yaren sabah için çok sabırsız bekliyorum