Edadrmz Yaa bu erkekler hamilelik doğum hakkında ne biliyolarda yorum yapıyolar allah aşkına 😂 neye göre girilmemesi gerekiyomuş radyasyondan falan diyosa eğer evlerimizde tv telefon vs radyasyon yayan neler var neler hiç insan içine çıkmamamız lazım . Hadi girmedik diyelim bebeğin durumunu nasıl öğrenmeyi düşünüyo doktorlara vahiy gelmiyo sonuçta 😂
Edadrmz Lgel kız eskiden ultrason mu varmış 😂 yıl oldu 2022 uzaya yürücekler yakında 😂 şaka bitarafada sakın eşine bakıp girmemezlik yapma allah korusun bi aksilik vs olursa doktor anında müdahale edebilsin
Lgel Edadrmz bazen diyorum kötü bisey olursa bana o zman der ah keske girmwsine engel olmasaydim. Psikolojim bozuldu sayesinde
Edadrmz Lgel yok yok sen hiç kendini strese sokma kötüde düşünme bişey olmaz Allahın izniyle . Ama sana tavsiyem ihmal etme gir sonucta hepsi bebiş ve senin sağlığın için
Lgel yas37 her ultrasona girdiğimde bebege zarar veriyorsun psikolojisi yüzünden evet boşvermek hic gitmemek istiyorum
Oznurkk Lgel ne bileyim ya her doktora gitmemizde aynı konu çocuk bizim para bizim sanki ceplerinden para çıkıyor biz doktora gidince 🤷♀️
Deletedmom_7156 Lgel 2 iki haftada bir gidiyordum ben ben gitmesek eşim soruyordu ne zaman gidicez diye
Dmllale Lgel saçma ultrasonun zararı yok ben hareketlerini düzenli hissedene kadar 2 haftada bir gittim bazen haftada bir bile oldu. Röntgenle karıştırıyor olabilir mi
balkupummm Amerika gibi belli başlı ülkeler de de ultrason yasak. Ayda bir kez gidip bebeği görme gibi bir durum olmuyor
Svmbhc Lgel Yani sonucta MR girip zararli bir ışın almiyo bir gunde 2 kez girdim hem detayli hem normal icin bir sorunda olmadi cok sukur aksine bir suru ultrasyon goruntumuz animiz oldu ve anne olarak herseyin yolunda gittigini gormek beni rahatlatti sizi bu sekilde strese sokmasi cok yanlis umarim dusuncesinden kurtulur
balkupummm Lgel yani eşinizin bu davranışı çok da garipsencek bir durum değil. Doktor gerekli duyarsa girin bence de yoksa hiç gerek yok
Yesimtmr Lgel son 3ay 2haftaya bir girdiğimi bilirim gerçi 34 haftada doğum yaptım suyum erken geldi oda ayrı bir mevzu🙂
Gul33 Lgel benimkinde de var aynı sorun. Bebeği rahatsız ediyorsun diyor, çocuğa zarar vermez mi o alet diyor. Ama doktor ne zaman gel derse o zaman gidiyorum. Başlarda 3 haftada birdi, şeker çıkınca 2 haftada bir oldu
Nurselin_12 Lgel son ayda hastane de yattığım için ilk gebeliğim de Heer gün ultrasonla bakıldı hiç bir sorun olmadı hem zaten Dr lar da zararlı olsa yapmazlar ki