Fatmatev Lgel Yani bunu gebeliğin durumu belirler bence çünkü bazı gebelikler sıkı takip gerektiriyor benim öyle mesela ama bi sorun yoksa doktorlar zaten 9. Aya kadar ayda bir çağırıyor sonra sıklaşıyor
Asyaaa35 Lgel ne kadar gerek duyuluyorsa o kadar girilmeli sağlıksız birşey olsaydı bebegi riske atarmıydı tüm dünya? Eşinize kim ne söylediyse sizde tam tersi zararlı olmadıgını anlatın
litfenama Lgel peki bebeği nasıl görecekmiş doktorlar veya siz? Eşiniz radyoloji mezunu galiba. Bu konuda izin verme yetkisi olduğunu düşünecek kadar bilgili olduğuna göre.
Ysgl26 Eşinizin amacı nedir ? Ne oluyomuş ultrasona girince? Doktor mu kendisi. Nasıl kafalar bunlar. Doktor ne kadar gerek görürse o kadar girilir. Riskli durumlarda her hafta bile çağırabiliyo
Elif_avc_ Ysgl26 evet. Doktorlar rısklı hastalarını haftada 1 defa çağırıyor. Mesela. Aynı şekılde bende öyle ayda 2. Defa. Hatta bazen 3 defa gıdıyorum. Yanı. Bu bebegın sağlığı ıcın. Tabi bazı ınsanların. Bakış açısı. Farklı olabılır. Saygı duymak lazım
poncikveannesii Lgel aşırı önyargılı büyük ihtimalle çevreden dolayı böyle birşeyi saçmalıyor çocukta veya sende aksi bi durum hayati tehlike varsa nasıl anlaşılacak lütfen iyi bi doktorla konuşturun eşinizi
Ysgl26 Lgel yok öyle bişey. Ultrason ses dalgasıdır. Ne gibi bi zararı olabilir çocuğa? Dinlemeyin eşinizi. Bebekte bi sıkıntı var mı kalbi atıyor mu boyu kilosu normal mi nerden bileceksiniz ultrason olmasa
Gizgizgiz Lgel ultrasonun ses dalgası ile çalıştığını bilmiyor galiba lisede fizik dersinde bile anlatıyorlar
1prens1prenses1402 Lgel 8 ay boyunca her ay 9. Ayda haftada bir olarak gidilmesi gerekiyor eşiniz ne sebeple başta ortada sonda git diyor merak ettim
eksi_elma Lgel röntgen le felan mı karıştırıyor acaba. Zarar vermez niye zarar versin. Yani güvenip canımızı emanet ettiğimiz kişiler doktorlar, hiç bebeğe zarar vericek bişey yapar mı. Çocuğu için endişeleniyor galiba bu acıdan bakarsan düşünceli bir baba
Dmllale Lgel saçma ultrasonun zararı yok ben hareketlerini düzenli hissedene kadar 2 haftada bir gittim bazen haftada bir bile oldu. Röntgenle karıştırıyor olabilir mi
1prens1prenses1402 Lgel yok öyle birşey o kadar hamile insan kontrole gidiyor her ay bisey olmuyorda buna bende dahil size niye olsn bence dinlemeyin
eksi_elma Lgel Doktor ne kadar derse o kadar girilir. Hergünse hergün yani. Benim doktorum hemen hemen 2 haftaya bir kontrole çağırıyor.. ben utanmasam ve kovulmucagimi bilsem hergün gidicem… hele eşim bıraksam sabah akşam gider özledim diyor sürekli..
Ysgl26 eksi_elma beni de 3 haftada bir çağırıyor doktorum eşim eve ultason cihazı mı alsak hep bakarız falan dedi bi ara 😅😅 3 hafta çok uzun diyo
sessizizleyici Lgel eşiniz kötü şeyler yaşamadığı için sanırım rahat rahat takılıyor iki kez bebek kaybettim basta ortada sonda girecekmişim öyle mi riskim ortadan kalktı cok sükür atda bir gidiyoruz ilk aylar haftada bir gidiyordum içim içimi yiyordu bisey oldumu olacak mı diye herşey yolundaysa ayda bir gidersiniz
Tugbasahin Lgel doktor ne kadar gerekli gorurse… ilk gebeligimde her ay duzenli gitmistim kontrole tabi son aylar daha sık gidiyorsun
Saliha03 Lgel Herhangi bi su azlığı herhangi bebekte oluşan bi komplikasyon geliştiğinde ultrasona başta sonda ortada girince geç kalmış olursanız? Bunun vicdan muhakemesi daha ağır olur bence eğer bi sorun yoksa ayda 1 çağırıyor zaten son haftalarda da herhangi bi sıkıntı olmasın bebeğin yeri daralıyor diye haftada 1 görmek istiyor. Bi zararı yok ultrason cihazının.