Canefzaaaaa Esras88 canım geçen haftaki kontrolümde aynısını yaşadım bende 36. Haftamdi tekrardan ayrıntılı ile bakıldı hatta. Önce gelişim geriliği var sandı doktorum ama ayrintilidan sonra minyon bir bebek olacak herşeyi normal dedi. Merak etme gönlünü ferah tut canım.
Esras88 Canefzaaaaa gelişim geriliği bende de yok sadece minyon dedi doktorum rabbim esirgesin yavrularımızı inşallah sağsalim alalım kucağımıza inşallah🤲🏻🤲🏻
Ozlem2206 Esras88 canım arkadaşımın 36da 2500 gramdı kilosu 39 da doğum yaptı 2750 gram doğdu bir hafta sonra yine 2500e düştü ama sarılık bile olmadı kızın 20 gün sütü gelmemesine rağmen maşallah hiç korkma önemli olan sağlıklı olması kilosu zamanla toparlar
Esras88 Ozlem2206 maşallah ne güzel maalesef beni doktorum bekletmek istemedi bende hu stresle beklemek istemedim zaten tüp bebek sürecim falan vardı artık kavuşmak istiyorum yavruma inşallah sağsalim alırım bugün kucağıma🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Kelebekim Esras88 doğumun bugün mü? İnşallah sağsalim kucağına almak nasip olur canım. Ben de 37+3bugün. Benimde haftaya doğumum. Son kontrolümde 3 kg dedi doktorum, ama son haftalar bebek sıkıştığı için ultrason net ölçüm vermiyor dedi. Hayırlısıyla inşallah
Kelebekim Esras88 gözünüz aydın 💕🤲Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Darısı doğurmayı bekleyen tüm annelere banada inşallah 🤲🥰
EdaEge Esras88 benim bebegim de 2700 dogmustu 3 hafta kilo alamamisti karnimda. Dogduktan sonra diger bebeklerdn cok daha hızlı kilo alıp uzamıştı. Bunlar icin endiselenmeyin🙏🏼