Eyluls_mom 20 haftalık hamileyim 2 haftadır düzenli olarak hareketlerini net şekilde hissediyordum hatta 3 4 günüdür dışardan bile görünüyordu ama bu gün sabahtan beri çok hareketsiz sabah sadece bir kere vurmasını hissettim doktora gitmeli miyim
Rabiaseher Eyluls_mom çok yorulduysan ondan hareket etmiyodur biraz uzan dinlen için rahat etmezse doktora görün cnm
Mevludedamgaci Eyluls_mom bu haftalarda 1 gün boyunca hiç hissetmemen normal diye biliyorum bende o haftalarda 1 gün hissedersem 2 gün hiç hissetmediğim de oluyordu. Tatlı biseyler yiyip sol tarafına yatıp hissetmeye çalışabilirsin
minikportakal Eyluls_mom bende 20+2 tim canım dün taaa akşam hareket etti ☺️ Sıpalar bazen uyuyor sanırım bekliyorum böyle ha etti ha etcek diye bende 18 den beri düzenli olarak hissediyorum ama gergin olduğumda veya yorgun olduğumda mesela o gün temizlik yaptıysam bi türkü hissedemiyorum sanırım onlarda uyuyorlar
Suzanne Kuzum daha çok yeni bir kere bile hissettiysen sorun yoktur akşama kadar bekle hiç etmezse öyle git ama dediğim gibi daha çok küçük ben 30. Haftaya giriyorum hareket azaldı diye gittim doktora gayet rahat yatıyor paşa 😂
Suzanne Eyluls_mom HAha yerim bak demek ki tepki verdiği bir yiyecek var benimkinin dünya umrunda değil 😂