Gulturann Kızlar 34 haftalık hamileyim suya düşkün biri değilim aklima bile gelmez son iki gündür aşırı su içiyorum cok fazla agzim kuruyor ikinci hamileliğim ilkinde böyle bişey yoktu bide suan covidim ama cok hafif geçiyor
Sermec27 Gulturann şekerine baktırdın mı canım bende gebelik şekeri vardı cok susardım ve hep ağzım kururdu
Sevinc86 Gulturann Aynen Benimde covit den sonra kaldi benimde agzim kuru ve tat bozuklugu var sürekli soguk birsey icmek isdiyorum
Suzanne Şekerine baktırdın mı canım gebelik şekeri olduğu zaman çok susuyormuşsun öyle diyorlar doktoruna sor istersen
kurabiyemibeklerken Bende 1 haftadır böyleyim 34. Haftalığım bende. Acaba diyorum vücut ısısı yükseliyor ya o yüzden midir ki? Sabah aç karnına su içemyen ben kalkar kalkmaz suya dayanıyorum hemen 😌 gebelik şekerim yok aslında ama bilemedim 🤷🏼♀️
mucizegebelik6 Gulturann yükleme şart malesef ben de yükleme sonucu 180 çıktı şimdi yeniden yükleme yapılıp insulin veya diyete baslanilcak kendimde varya hic oyle kilo almadım çayıma şeker bile atmam