Minnakkurabiyeveannesi27 Sonsuzsevgi54 kuzum bu kullandiklarin değil ama bende antibiyotik ve öksürük şurubu kullandım daha dün bitti ilaçların hatta eğer kadın dogumcu verdiyse rahatlıkla kullanabilirsin
Ezgii0 Sonsuzsevgi54 Bende kullandım Aksef kullanmıştım idrar yolu enfeksiyonu için. Doktorum vermişti
Sonsuzsevgi54 Minnakkurabiyeveannesi27 göğüs doktoru verdi canım da doktoruma sorucam inşallah geçmiş olsun sana da 🤗
Xyztt Ben de 34.haftaya kadar 3 defa cefax 500 mg kullandım, dogum doktoru verirse yada onaylarsa zaten sıkıntı olmaz içiniz rahat olsun, kullanmamak daha sıkıntı
moom222 Sonsuzsevgi54 hayır cnm çok rahat ettim enfeksiyon vardı boğazımda nefes alamiyordum yutkunamiyordum Allah’a şükür ilqcla gecti haftam küçük diye çok korkmuştum ama şükür olmadı bişey
Bebek-C Ben şu an covidden ötürü augmentin kullanıyorum 1000 gram doktorum etkilemez dedi. Zaten günde bi tane olacak şekilde yazmış.
Sonsuzsevgi54 Bebek-C Gecmis olsun canım rabbim şifa versin inşallah benim günde iki defa diyo 1000 gram
moom222 Sonsuzsevgi54 cnm doktoruna sor kullan korkma b katagorisi ilaclarsa bişey olmaz Allah’ın izniyle
Bebek-C Sonsuzsevgi54 teşekkür ederim tüm hastalara şifa versin Rabbim. Bana 1 tana yazmış ama yeterli oldu çok şükür.