Zey1- dün ki postunda ben medipol mega yazmıştım hastaneye buna karar vermişsin sanırım sevindim:) nagihan kaya da takipliyim ben. gülseren polat a gitmiştim daha önce de gebelikten önce smear falan rutin kontroller için. Gülseren hanım anne gibi çok samimi ama gebelik için fazla yüzeysel gelmişti bana. Sonra hemşirelerle falan sohbet edip onlardan doktor önerisi istemiştim. Bi hemşire bana nagihan hanım da sezeryan doğum yaptığını çok çabuk ayaklandığını söylemişti. Elif hanımdan da çok memnunlar demişti. Ben de normal doğum da zaten ebe ve senin daha fazla rolün var doktor seçimi sezeryanda daha önemli diye Nagihan hanımı tercih etmiştim. Bir de o zaman sezeryana daha yakındım. Sonra normal doğum düşünmeye başladım ama Nagihan hanımdan da hiç sezeryan yanlısı bir hava sezmedim. Yakında doğum yapıcam tüm süreçte Nagihan hanımdan çok memnun kaldım. Sizinle seviyenize inip konuşuyor abla gibi samimi ve sıcak kanlı. Boşu boşuna panik yaptırmıyor hiç rahat birisi bu da sizi hamilelikte gereksiz panikten uzak tutuyor. Kesinlike tavsiye ederim.