Mihri-balim_ Ozgennnnnn İşte bu yüzden Antep yemekleri güzel ve kadınların hepsi yuvarlak 😂 dayanamiyosun çünkü yememeye siz nereliisiniz
Sinem-123 Kuru patlıcan, fırında Krep içinde ıspanak yanına makarna salatası. Birbirinden alakasız ama canım çekti 😂😂
Ozgennnnnn Mihri-balim_ Ben Kırşehirliyim İzmir de yaşıyorum şu an ama bende yuvarlak olmaya adayım 😂😂
ftmnr_drgt Ozgennnnnn 2 gündur tavuk vardi menude kapama yapmistim tavukla yanina fazulye ve tavuk suyu corba vardi bugunde sebze gecişi yaptım normalde pazartesi ve perşembe pazara inip balık alıyorum ama çıkmadım kereviz düşündüm ya da sinitzelşi yapıp makarna yapıcaktım o aperatifi hafta sonuna biraktim 🤗 tavk et balık olunca araya bakliyat ya da sebze koyuyorum🤗
Mihri-balim_ Aslaninannesi01 teşekkür ederim yağlı kıyma kullanıyorum onun yağı tepside oldukça lezzet veriyor zaten bazıları pişerken koyar sosunu ama ben piştikten sonra isteğe bağlı herkes dürümüne koyar sosuda şöyle yapıyorum nar ekşisi ve kuru nane ikisini bı tatlı kaşığı suyla aciyirum karıştıriyorum bu kadar 🙂
Esmavoles Mihri-balim_ bende yarin icin yapayim gaziantep geliniyim ama ogreten yok ordan burdan ogreniyorum bende 😅🤣
ftmnr_drgt Ozgennnnnn tesekkur ederjm minnoş aliyor kilolari🐣 bende 8 kg almışım, sizlerinde şimdiden ellerinize sağlık 😊
Aslaninannesi01 Mihri-balim_ amcamın eşide sonradan koyuyormus ama ne koyuyorsun dedim önüme ne gelirse dedi gecstrdi bizi😊 denemek istiyorum bu aralar hep aklıma geliyordu
Zeyzey_12 Ozgennnnnn şehriyeli yoğurt çorbası salçalı makarna biber dolması birde supangle 🥰 Allah olmayanlarada versin inşallah