Fatmakrtl 23 haftadayım mide yanmasından gece yatamıyorum ne yesem iyi gelir doktorunuz ilaç yazdı mı yardımcı olur musunuz?
parasetamoll Fatmakrtl gaviscon ben 6 tane aldım yanmaya hazımsızlığa birebir günde 4-5 içilebiliyor 😂
Denizbetul Fatmakrtl bende 24 haftalığım benimde özellikle gece yatarken daha çok oluyo doktoruma söyledim şurup gibi bişey verdi tadı iğrenç ama anında kesti yanmayı dün ilk defa denedim bende
muhteriz Bende 25 haftalık aynı sorunu yaşıyorum 2 gündür gece defalarca uyandım kaç kez çıkardım sanki kezzap var midemde 😞 süt içiyorum işe yaramıyor tahin helvası iyi gelir dediler denedim o da olmadı bekleyeyim belki başka tavsiye çıkar. İlaç kullanmak istemiyorum inşallah çok uzun sürmez
betulltoker Fatmakrtl benımde var o problemim ne yersem midem yanıyor doktor rennie verdi bana hiç bir zararı yok yandıkça em dedi
Beram Fatmakrtl bende 21 haftalğm direk doktornzla konuşun haftalrdır bende cektim aynısını ilaç kullanmamak için direndim ama olcak gibi değildi gaviscon verdi şimdi onu kullanıyorum dünya varmış diyorum keşke baştan kullansaydım
Aybukealtintas Fatmakrtl neler denedim neler hepsi anlık geçiriyor 10 dk sonra yine baslıyor ilaç ta dahil buna, tek çözüm kusmakta oluyo ne zamanki o safrayı cıkartıyorum o zaman 3.5 saat rahatım🤭
Karamm Fatmakrtl yastığınızı yükseltin sanki yarı oturur şekil gbi. İyi geliyor. Bebek geliştikçe mideye baskı yapıyor
Kaderyasu Ben de çok şey denedim ama nafile. 27. Haftadayız 7 haftadır neler çekiyorum neler. En çok eğilince oluyor. Gün içerisinde eğilmemeye dikkat ediyorum
EmineHazar Kızlar benimde 9 ay boyunca yandı midem doğurdum şükür iki aylık olduk bana salatalık çok iyi geliyoduu baya rahatlatıyodu neler neler denedim tek çözümü salatalıkta buldum deneyin bence 🥒
Kubraozemir27 Fatmakrtl 2 kasik yogurt yiyin. Cok iyi gelecektir Allahin izniyle. Ama sadece 2 kasik.😇