Busakts Kızlar açlık 71 , tokluk 136 çıkmış şekerim yüksek midir doktor sınırda kontrol edelim diyince korktum biraz bu şekilde yüksek çıkan var mıdır ? Ya da bu değerler korkulacak gibi midir ?
AdenEva Busakts sınır 140 diye biliyorum doktorunuz da sınırda olduğunu söylemiş zaten. Yani takip etsin doktor, gerek duyarsa diyet listesi vs ya da ilaç önerir zaten şimdilik siz kendiniz dikkat etmeye çalışın beslenmenize
Aselinkooo Busakts sınır 140 yazıyor du İnternete. Ya doktorum yaptırmayı öneriyorum dedi ben istemedim Kayıt açtırmadım yani sağlık ocağında yaparsın ozaman açlık ve tokluk dedi. Benim kızı bırakıp gidemiyorum diye yapamıcam. Şekerime baktırmış herhalde tahlilde baktım 116 çıkmış. Tokken iyimidir bilemedim yüksek gibi kırmızı şekilde görünüyor referans aralığı 74.106 diye yazıyor. Ama açlık için mi o değer tokluk için mi bilginiz varmı?
blueberyy00 Busakts benimki 157 çıktı şeker var dediler seninki de sınıra yakın ama yüksek değil dikkat edersen birşey olmaz takipte ol
Mehtapca06 deletedmom87894 sizin ki baya ilgin benim ilk gebeliğimde arkadaş gibi 130 çıkmıştı diyet önermişti 😂
Busakts deletedmom87894 ben de 140 diye biliyorum sınır 1 hafta evde ölç ona göre bakalım dedi bana :( siz de tekrar bir bakın isterseniz biraz yüksek gibi sizinki de
Sermec27 deletedmom87894 değil canım maalesef bir arkadaşımın da tokluk 166 cıkmıştı doktor normal gebelik şekeri yok dedi kız dikkat etmedi ve kızın suyu fazla olmaya bebeği önden gitmeye başladı son haftalar şeker yüksekliğinden hastahanede yatmaya başladı ve sezaryen oldu gebelikte 1. Saat tokluk 140 o geçmemeli geçerse şeker var demektir diyet yapmanı öneririm
Melekk-911 deletedmom87894 benim açlık şekerli sudan 1 saat sonra 170 di yuksek dediler. 170gecmemesi gerekmiş
blueberyy00 Aselinkooo aç mı verdin tok mu de tokken açlık istediyse ondan öyle çıkmıştır çünkü 70-106 açlık şeker ölçüm sınırı
deletedmom87894 Sermec27 teşekkürler canım 🙏🏻Evet bende şaşırmıştım burdaki okuduğum bilgilerle yüksek demiştin ama doktor başından sağdı galiba
Sermec27 deletedmom87894 işte böyle yaparak küçüçük bir bebeğin hakkına giriyorlar arkadasımın da doktoru öyle yapmıştı bu değere şeker yok demişti benim de şekerim cıktı hamileyken doğuma kadar diyet yapmıştım
blueberyy00 Aselinkooo Allah Allah açlığa bakmışlar ama refarans aralığına bakılacak olursa bilemedim siz aletiniz varsa dikkat edin birkaç gün evde de bakın ama tokluk 116 çok değil yoksa
Aselinkooo blueberyy00 aletim yok, maalesef olmadı bigün, yokluğa özellikle baktırırım sağlık ocağında
blueberyy00 Aselinkooo evet hatta yakınsa sağlık ocağı açlık baktır sonra orda yanina sandviç,tost felan al ye tokluk da baktır ikisini bir öğrenmiş ol aclikda çok önemli çünkü tokluktan
Aselinkooo blueberyy00 sağlık ocağında bakar değil mi saat geçmesi gerekir falan deniliyor ya zaten 9 da doktor geliyor 9.buçupa kadar kan alınıyor bizim burada oyüzden tereddüt ettim
blueberyy00 Aselinkooo hayır zaten açlık bakarlar sonra yemeğini yersin 1 saat sonra tokluk bakarlar doktorum sağlık ocağında takip yaptır dedi dersin yaparlar ki normalde de yapıyorlar ama açlık tokluk bakmak için doktoru bekleme ye gerek yok bence ben gidiyorum normal takip için ayds bir her defasinda açlık şekerime bakıyor hemşire normal aletle ölçüyor yani doktorum gönderdi cihazim yok açlık tokluk baktırcam dersin