Beyzanur_ozdemir Kızlar bir şey sorucam hamilelikte bebeğiniz ; kız anneleri solda mıydı , erkek anneleri sağda mıydı ??
Beyzanur_ozdemir Gozi ayy benimde sağda ama belirtilerm hep kız gibi acaba alakası varmı diye merak ettim etrafımda bi kaç kişi öyle söyledi de kafam karıştı
Beyzanur_ozdemir katrekubur bende solda hissediyordum ama sağda çıktı cinsiyetini çok merak ediyorum bir oğlum var 🙈🤩
katrekubur Beyzanur_ozdemir Allah gönlünüze göre versin 🙏🏻 Birini tattırmış inşallah bu da sağlıklı sıhhatli bir kız evlat olur 😍
Beyzanur_ozdemir katrekubur amiin inş hayılı evlat ve sağlıklı olsunda bakalım nasip eder bana kız evladı inş
Miniklimonum Beyzanur_ozdemir sağ sol değişiyor ilk başta hep sağdaydı sonra kafası sol yukarı çıktı şimdi tekrsr sağa geçmiş 😀😀
Beyzanur_ozdemir Miniklimonum ay evet cok değişiyor🤗 ama ilk tutunduğu anki minik oldgu zamandan bahsediyorum
Beyzanur_ozdemir Durununannesi46 ayy sağdaki kızları duyunca heveslendim 🙈🥰 rabbim hayırlısnı versin inş 🙏🏻
minnakannesi1 Beyzanur_ozdemir ilk kızım.hep soldaydi 2.kizim hep sagda cinsiyetle bir alakası yok 👍🏻
Beste0636 Beyzanur_ozdemir soldaydı oğlum oldu cinsiyeti baba belirler bizim yumurtalıklarımız belirlemiyor
Beyzanur_ozdemir Beste0636 tabikide orası öyle canım nette gördüm birde çoğu kişi erkek sağda tutunur kız solda dedi sormak istedim cinsiyeti belli olan annelerimize
Medine23_ Benimkide sag tarafta ama benimde duydugumda gore sag veya sol olursa erkek ortada olursa kızmış ama ne olucak cok merak ediyorum 🥰🥰🥰
Beyzanur_ozdemir Medine23_ istemsizce çok merak ediyorum bir tane oğlum var bakalım ne olcak rabbim gönlümüzdekini hayırlı eylesin nasip etsin inş 🙏🏻❤️