Serpilikra Kızlar ³⁸+4 günlük hamileyim yatış verildi 3 4 cm acilmam varmış ama sancım falan yok beni neler bekliyor bu arada 3. Dogumum acaba sancimin gelmesini mi beklesem
1suranur1anne Serpilikra bendede sancı var 0 açılma napıcam bilmiyorum ama bence suni sancı verirler sancın olmazsa canım
Nevera Serpilikra aynı benimde 3. Doğumum şimdi geldim doktordan sancı yok 39+4 yatış yapalım dedi 3 cm açılma varmış suni sancıyo kabul etmedim alttan bebeğe uyarı verdi eve gönderdi bol bol yürü sancın sıklaşınca gel dedi suni sancıyo biliyorm çünkü
Emineyakupoglu Sabırlı ol bol bol dua et suni sancı verecekler büyük ihtimalle ama ebeler ne derse dinle benimde kızımda açılma sancı yokken suni sancı ile 42 haftalık doğum yaptım ama çok şükür geçiyor sadece sabretmen lazım rabbim bir avazda kurtarsın inşallah 💕
Serpilikra Emineyakupoglu çok mu zor suni sancı diğer ikisinde kendi sancimla yapmıştım yatisi kabul etmesem bisey olur mu ki
Emineyakupoglu Serpilikra eger beklemek istersen bekle eğer Bebek için sıkıntı olmazsa bekle tabi zor ama insan dayanıyor benim bebeğimin kalp atışları iyi değildi ondan hemen yatisim yapıldı