Sehel Merhabalar, rahmimde 2cm büyüklüğünde myom varmış doktor tim ihtimalleri saydı bugün baya morelim bozuldu. Erken doğum, kanama, düşük vs. Vs… Sizce modelimi bozmalı mıyım? Benimle aynı durumu yaşayan var mı?
Egeemmmmm Sehel merhaba bnde de vardı 32 haftalık gebeyim 12 16 hafta arqlıgında kanamam oldu bnmde iğne ilaçlarla atlattım çok şükür şimdilik bir sorun gözükmüyor myomum büyüme yapmadı
New_momm Sehel Merhaba bende de vardı toplamda 4 tane ilk üç ay büyüme oldu sonrası büyümesi durdu 39 haftalık hamileyim kanama vs hiç yaşamdım şimdiye kadar bende ilk duyduğumda çok korkmuştum tabi Ama çok şükür bir sıkıntı yaşamadım inşallah sizde de olmaz 😊
Sehel Egeemmmmm sizin myom büyüklüğü ne kadarmış peki? Çok geçmiş olsun. Rabbim kucağınıza alabilmeyi nasip etsin
Sehel New_momm sıkıntı yaşamadığınız İçin mutlu oldum Rabbim bana da nasip etsin inşAllah sıkıntısız bir hamilelik
Egeemmmmm Sehel kanama düşük olursa bile stress yapmayın tutunacak bebek bir şekilde duruyor doktorum öyle demişti umarım bu süreç güzel geçer siiznde 🙏
Sehel Egeemmmmm o kadar çok haklısınız ki, dünyada nefes alacak bebek bir şekilde tutunuyor dediğiniz gibi… Rabbim heveslerimizi kursağımızda bırakmasın hayırla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşAllah 🌸