Buki35 Arkadaşlar merhaba izmirde önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı?Ben doktorumu değiştirmek istiyorum da böyle ilgili içinizi rahatlatacak benimle beraber sevinip üzülecek bir doktor arıyorum???pliiiisssss help🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
melsedd Buki35 ben gaziemirde İpek Demir’e gidiyorum ve çok memnunum çok tatlı bir kadın her şeyi anlatıyor söylüyor. Çok ilgili biri gerçekten.
Miraycoban Tugcely Gökben hanıma bende gidiyordummm fakat hastaneden ayrılmış bugün haberini aldım🥺 ne yapıcaz İnan bilmiyorummmmm
Ceylanby İpek demir çok iyi bir doktor evet. Önceden bende ona gidiyordum. Özel ege yaşam hastanesinde çalışıyordu kendisi. Kendi muayenesini açtı gaziemirde orası da bana ters olduğu için devam edemedim kendisiyle. Ege yaşam da merve durmuş ile devam ediyorum. Gerçekten mükemmell güler yüzlü ve anlayışlı bir doktor. Her soruya cevap veriyor, açıklayıcı bilgilendirici konusuyor. kesinlikle iyi ki yollarımız kesişmiş diyorm.
Tugcely Miraycoban evet ya bende bugün öğrendim şok oldum 30 haftalığım mecburen hatice hanıma geçicem bi görüşücem bakalım
gmzyildirim Çınarlı Hastanesi Dr Onur Sileyman Aldemir, hem yaklaşımı, hem rshat tsbrı hem de her an her mesaja ve telefona cevabı ile, üzerine doktor yok 🙏
Marstabiyolcu Can hastanesi İrfan Özer Tınaztepe galen Ceren gölbaşı Kahramanlarda Dr Şerife Dikayak Bu doktorları kesinlikle tavsiye ederim👍🏻
Gizemgizem25 Kesinlikle salim şehirali Benim kadar doktor gezen olmamıstır sanırım izmirde bircok doktora gittim ama hic birinden salim bey gibi memnun kalmadım rahim yapısıklıgı varmıs birtek o gördü ve onun sayesinde suan ilk defa 9 haftalıgım
Tugcely Miraycoban aa öyle mi ben instagram hesabında gördüm bişey paylaşmış ama anlayamadım tam doğum vs yaptıracak mı acaba birşey dedi mi size
Miraycoban Tugcely Doğum zamanı yaklaşan gebelerimin mağdur olmaması için elimden geleni yapıcam dedi isterseniz sizde iletişime geçin daha detaylı bi bilgi alırsınız 🌸