Deletedmom623737 Hayırlısıyla bize normal doğumlar nasip olsun canım kısmetimizde hangi doğum varsa o hayırlısı olsun inşallah ikimiz içinde hepimiz içinde 🐣 yaa bak minnoslar ayni hafta ve aynı olculerde maşallah onlara bize 🧿🧿🧿 benimde bayan canım,ama yinede çekiniyor insan zaten buna alışınca egee doğum şekli normal olursa doğumda daha çok olucak 😊 normalde mesanem k ucuk benimde idrar sorunum oluyordu hemen gelir tuvaletim, bu sürece kadar normaldi şu 3 gündür ayakta fena yakalıyor gidemiyorum bazen peçete bazen orkd koyuyorum , akntm vardi doktora demiştim peçete koyuyorum bazen diye çamaşır zaten gun de kac kere değiştiriyoruz belli degil, normalde günlük ped orkd bu dönemde çok önermiyor ama bende simdi kacirmalar var diye dışarı çıkarken olsun gece yatarken olsun yetisemezsem tuvalete diye kullanıyorum peçete çare olmuyor inanki 😊 önünü bir şekilde alıyorum kendimde illa markete vs gidiyoruz , bende normalde 2.5 3lt içiyorum bazen sabahtan 2 lt içiyorum öğleden sonra 3 u buluyor , 2lt lik surahim var baktim 2 icmisim devam ediyorum bazen bardakla sayi yuordum hamilelik neler yasatti🤣