Gaer25 Lgel bulantı kusmadan defalarca hastanelik oldum 7 kilo verdim ama cinsiyet erkek 14. Haftadayım bulantı devam ediyor 🙈
AliSilan Hayr hiç alakası yok kızımda mide bulantısı kusmam olmadı . Bu erkek dediler daha net belli değil ama her gün midem bulaniyor kusuyorum.
acemimom1 13 haftalık oldu ve bulantı kusma çok şiddetli bı sekilde devam ediyor. Kızım olacak bende çok alakası olduğunu düşünüyorum
Merveonay Lgel İlk gebeliğim erkek bir kere bile miğdem bulanmadı ama bu kız içim dışımda geziyorum ama kız doğurup mide bulantısı yaşamayanında gördüm kısaca Alakadı yok canım
litfenama Lgel mide bulantım hiç olmadı ama kız. Herkesin gönlünden bir şey geçiyor ama maalesef belirti ve diğer durumlarla cinsiyetin hiçbir alakası yok. Tabi umarım önce sağlıklı, sonra gönlünüzden geçen olur.
Suna21 Benim ilk gebeliğimde kusmaktan ölüyordum kızdı cinsiyeti şuan 10 yaşındayız .. 2 ci gebeliğim şuan 6 haftalık şuanki belirti sürekli uykum geliyor ve sürekli vc çıkıyorum cinsiyetini merak ediyorum hayırlısı artık
mhdmraa Lgel ve hep tatlı aşerdim ekşi hiç yemedim tatlı aşerince erkek olur diyorlar ama tutmadi bende
Mouradi Lgel Ablam ilk hamileliğinde hiç bulantı yaşamamıştı, 2ci hamileliğinde ise tam tersi neredeyse 9 ay bulantıları olmuştu. Ama 2side erkek :))