Yalova77 Akakakak arkadaşım e bebekten ayaklı küvet almış oğlu 2 yaşında hala onu kullanıyor çok memnun kaldığını söyledi açmak şu an fiyatı 700 küsür. Ben normal banyo küveti aldım ilk zaman onu kullanmayı düşünüyorum biraz zaman geçtikten sonra da e bebekten banyo küvet ayağı ayrı olarak satılıyor ondan almayı düşünüyorum 😊
nazlisucan Akakakak bizim evimiz küçük o yüzden katlanabilir olandan aldık 3lü set halinde. Küvet, kova, tas. Eğer evimiz büyük olsaydı da bundan alırdım katlayıp kurutma makinesinin üstüne koyduk çok rahat valla.
Anne3434_ Akakakak bence hiç alma ilk birkaç hafta kullanıyorsun sonra çok gereksiz geliyor çok kalabalık geliyor ben elimde banyo musluğunun altında yıkayıp çıkarıyorum hemen çocuğu küvet vs hiç gerek yok bence
Mervepera Yalova77 onlar o kadar kullanılıyor muymuş üzüldüm şuan ben uzun süre kullanılmaz diye almamistim🤦♀️
Yalova77 Mervepera kullanıyor valla hatta kullanım açısından çok rahat eğilmediğin için hiç belin ağrımıyor kesinlikle al dedi bana
Mervepera Yalova77 sansima eşim bunu alalım dedi küçüktür o dedim almadım keske daha önce haberim olsaydı 🙈🤦♀️
Poyrazin_annesi Ben katlanır kuvet aldım. İşim bitince kaylayıp kenara kaldırcam dıger cocugumada kullanırım