Kızlar oncelikle hepinize selam.Umarım bu postda anlayışlı insanlar ne dediğimi anlayacaktır.Bizler hepimiz anne olmayı bekleyen,anne olmuş,yada arzusunda olan bazı kadınlardan ibaretiz değilmi?Öncelikle bu program 80/100% hamile olduktan sonra yüklenen bir program oncesinde cok az kisi boyle bir program yükler.Ve tabiki oncesinde sorulan sorulari görmeyen malumatsız habersiz yeni üyeler var.Olmasada bile serbest bir program herkes istediğini sormakda ozgur kimse karışamaz.Kimsede sorulan soruya cevap vermek mecburiyyetinde değil isteyen anlayisli insanlar yardim ediyo cevapliyo.Bazıları sıkıntılı gebelik yaşıyo,kimisi bazı şeylerden çok malumatsız soruyo herkes bir sebepden soruyor iste linç yapmanizin ne anlamı var.Bakiyorumda hepimiz kadınız yardım etmek yerine kabaca gülenler bıktık diyenler var bıktıysanızz bakmayın kardesim baktiysaniz yazmayim kardesim size ne ama dimi?Herkes herkese saygi duymakk zorunda bu platforma kimsenin babasının değil herkesi yerini bilmeli kimseye saygisizlik etmemeli.Asıl gulunucek olanlar yardımcı olmak yerinee kendini akıllı zannedib linclemeyi seçmek.Bazılarımız bazı soruları doktora sormayı gerek duymadigimizdan soruyoruz bazı şeyler var adi geliyo kadinlar arasında bir -birimize yardım edersiz diye dusunup soruyoruz.Herkesin dusuncesi farklı herkes ayri kisilikte.Kimi takıntısız kimisi takıntılı.Kimiside hamilelikten sonra hormonlar etkisinden böyle.Kisacasi herkes ayri karakterde ve herkesi anlamaya biliriz ama saygi duymaliyiz sorulan sorulara ya insan gibi yardim etmek lazim linclemeniz size birsey kazandirmiyo emin olun.Kimsenin avukatligini yapmiyorm tabi bu postu kendi adıma yaziyorm ama eminim cogu kisinin demek istedgini dedim.İcinizde o öfke kibir yerine birazcik samimiyyete ve insanliğa önem verip hemcinslerinize karşı saygılı,anlayisli olmaktan zarar gelmez diye dusunuyorum.Okuyan herkese tesekkur ederim umarim anlayisli insanlar beni anlar zatenn bu bahs etdigim anlayissiz tayfada kendisini yorumlarda belli edicekdirler.