duygulu62 Kızlar ümranto doğurmuş ya ay nasıl bir cesaret nasıl güzel hıkayeler atmıs sezeryan adına ıns bızde onun kadar rahat gecırırız😀
Busra2013 duygulu62 kız ne rahatı kadının uyusuklugungecmıs butun dıkıskerı canlı cekmıs😂ama sonucu tabıkı cok guzel🥰
Mrv1007 duygulu62 çok tatlı bebişi de maşallah ya takip ediyorum ben de🥰 hatta dün doğuma girince kızkardeşi story atmıstı gidiyor diye, hamilelik duygusallığıyla oturdum ağladım bile 🤣🤣 darısı basımıza, sağlıkla kavusalım yavrularımıza biz de inşallah 🙏🏼🌸
duygulu62 Busra2013 ama belınden düşmüş o agrı kesıcı ondan agrısı olmus . Onun dışında çok heveslendırdı valla sezeryana😀
duygulu62 Superisi_34 yok ya gün bile aldı Hemde ne güzel gunde doğurdu 😀 cocugunu paylaşmasına her ne kdr kızsamda çok tatlıydılar masallah 🥰🙏 psıkolojıkmen rahatlattı benı
Melekannesiiiii Busra2013 keisnlikle normal doğumu öneriyorum günlük hayatına hemen dönüyosun ben doğumhaneden kucağımda bebeğimle çıktım çok güzel bir duyguydu☺️
Zuhalbrl Epidural olmus o spinal sezeryan daha iyi ilk dogumumda bende epidural istemiştim doktor spinal olsun bana güven dedi iyi ki de öyle olmus
Melekannesiiiii Busra2013 rabbim kolay bi doğum nasip etsin benimde nişanım gelmişti ertesi gün doğum yapmıştım
Busra2013 Melekannesiiiii benımkı nusan degıl kırmızı nokta sekılde kan dedı hersey guzel acılma yok vs daha beklıoz acılde