fskzkya Kizlar ben normalde pepapp uygulamasini kullaniyorum takip icin 1 subat yumurtlama icin en yuksek gosterirken baska iki uygulama indirip bilgileri yazinca 4 subat gozukuyor ben anlamadim hangisine uymam gerekiyo acaba yardimci olabilir misiniz??
Minnakkurabiyeveannesi27 fskzkya en mantıklısı benim de doktorumun önerisi işi şansa bırakmayıp adetin 10. Günü ile 16. Günü arası hergun birlikte olmak ve diğer günlerde de ya iki yada üç günde bir birlikte olmak çok şükür bu sayede ilk aydan gebe kaldım
Nurem20 fskzkya canım ben aylardır uygulamaları takip ediyordum bu ay ovulasyon testi aldım dedim bakalım nasıl olacak ! Sonuç adet bitti 4.gün yumurtlamayı gördüm 👀
zehracelikkaplan fskzkya adetin kaç gun suruyor canım.. “P.C adet takvimim” isimli uygulamayı da kullanabilirsin tam tarih veriyor
babymoomss Uygulamalar doğru değil genellikle ovulasyon testi kullan istersen en doğru sonucu o verir birde adetin başlangıcından 14. Ve 16. Günleri yumurtlama genellikle diye biliyorum
Habus fskzkya ben innovita kullandım çok da memnun kaldım ve yumurtlamadan sonra da testi yapmayı bırakmadım. Normal yumurtlama tarihimden 2 gün önce yumurtladım ve reglime 5 gün kala ovulasyon testi 3 gün boyunca sürekli koyu çıkınca test yaptım reglden 2 gün önce hamileliğimi öğrendim ☺️ Yani ovulasyon testi sayesinde erken öğrendim. İnnovita tavsiye edebilirim
fskzkya babymoomss siteye giris yapamiyorum bir turlu whatsappttan yazicam artik fiyatini biliyor musunuz?
fskzkya Nurem20 bende almayi dusunuyorum ama kac tane almam gerekiyo ve tam olarak nasil kullaniliyor bilmiyorum adet bittikten hemen sonra baslamam mi gerekir?
fskzkya zehracelikkaplan 6 gun suruyor canim pepapp indirdikten sonra o programi da indirdim orda bugunu gosteriyor
Habus fskzkya adet gittikten hemen sonra başla yumurtlamayı ve çatlamayı görene kadar devam et. Çift çizgi olunca yumurtan çatlamak üzere silikleştiğini gün de çatlamış oluyor. Sonrasında takip etmek için yapıp yapmamak sana kalmış.
Nurem20 fskzkya canım ben de bu ay ilk aldım 30 lu aldım adetim bitti ertesi gün kullanmaya başladım 🙃
Mavidunyamm fskzkya Benimde uygulamaya göre adetimin 15. Gunleriydi 4 ay boyunca uygulamadan takip ettim olmadı. Sonra ovulasyon testi ile deneyince baktımki 23. Gün yumurtlama günummus ,😂 ilk denemede hamile kaldım zaten çok şükür.
vesilece Gün aşırı ilişkiye giriyorsan, yumurtlama günü hesaplamana gerek yok canım. Spermde yumurta da en az 48 saat yaşadığı için muhakkak denk gelir gün aşırı ilişki 🙋🏼♂️
fskzkya vesilece Bu adet sonrasinda oyle yaptik yumurtlama bitene kadar bir gun durup bir gun denedik ama diger uygulamaya gore bugun en yuksek gun onuda degerlendiricem. Simdi doktora gidiyorum genel bi muayene icin bakalim o ne dicek
vesilece fskzkya bu arada yumurtlama günlerinde doktora gidiyorsan alttan muayene olma canım. Sürdükleri jel kimyasal ve oraya sabun bile sürmeyin diyorlar.
fskzkya Doktor hersey yolunda yumurtalarin gayet iyi hamile kalabilirsin dedi folik asit olarak folicus plus verdi bakalim bende ovulasyon testi siparisi verdim insallah hersey guzel olur ya 🥰