Pkr bayanelaa öyle tabiki çok şükür halime üzülmüyorum açıkçası çünkü daha önce iki düşük yaptım sonra kızım dünyaya geldi çok şükür sağlıkla ondan sonra düşündüm doktorunda dediği gibi sağlıklı bir bebek olsa tutunurdu. Herşeyden önce evladın sağlıklısı
055 Berfinbaran ben 8 hafta 4 günlükken kalp atısını duydum oda alttan ultrasonla biraz kilonuz varsa onada baglı oluyo kalp atısını duyamamak
benimmdunyamm Medine3868 bana da öyle dedi kullan dedi kanaman olursa bırak dedi dedim hocam kanama nasıl duracak o kendiliğinden durur dedi öyle mi oluyor
Berfinbaran Pkr benimde geç döllenme olmustu doktor senin şuan 2 aylık olman lazım dedi ama bebek 5 haftalık gelişmemiş kalbi durmuş dedi
bluees1207 Berfinbaran ama 15 kasım diyorsunuz şuan sistemde 11 haftalık falan olması gerekmezmi ne kadar geç döllenebilirki 1 ay geç döllenme olur mu hiç duymadım da
Mrv135 bluees1207 Kasımda adet görmüş ama Aralık’ta görmemiş muhtemelen adet öncesi birliktelikti o yüzden adet olmamış ve hamileliği çok erken öğrenmiş sanırım.
Mrv135 Pcosluyengec Benim şuanlik yok ama siz lütfen doktora gidin. Ya da en azından arayıp durumu anlatın. Kanamalar, lekelenmeler masum şeyler değil hamilelikte.
Tugbaakrcy Normalde benim de geç döllenme. 12 gün geri çıkıyor ve kalp atışını 7+4 te tam duyduk. Adete göreyse 8 haftalık😂 canını sıkma duyarsın annesi geç döllenmiş bebelerimiz🥰
bluees1207 Mrv135 aa çok garip gerçekten inşallah herşeyi yolundadır çünkğübenim 15 ekim Sat 16 haftalığız bugün o yüzden şaşırdım
Ayum21 bayanelaa Amin inşallah sağ salim alın kucaginiza Allah bir daha böyle acı yaşatmasın kimseye inşallah
bayanelaa Ayum21 amin insallah.Rabbim herkesin bütün annelerin eline kucağına sağ salım kavuştursun 🤲