Beyzan738 mina2650 normal ultrasondan detaylı gözükmüyor .. fetal eko yapıldı hep ondan baktılar canm .
mina2650 Beyzan738 benden fetal eko da istenmedi. Anlamadım acaba önemsemediler mi yoksa gerçekten önemli bir şey yok mu… Allah yardımcımız olsun.
Beyzan738 mina2650 sana ne dedi doktor İstemediyse takip etcektir gozlemlicektir her gittiğinde ve kaç haftaliksin
mina2650 Beyzan738 Ben detaylı ultrasonda öğrendim. Gittiğimde 22+6 günlüktük. Sadece rapora yazdı ve doktorun takip edebilir dedi. Üniversite hastanesine gitmiştim yani fetal eko isteseydi zaten orada çekilecekti ama istemedi kendi doktorun takip etsin dedi.
Beyzan738 mina2650 aynen detaylida görüyor zaten.. o zaman dediği gibi kendi doktorun kimse ona sole bildir böle böle dedi die takip etsin .. tedbir amaçlı
Beyzan738 mina2650 İnsallah canım sende stres yapma bosvermede mutlaka doktoruna bildir , eğer doktorun onemsemezse hastanede radyoloji doktoru varsa ona bildir böle böle de o baksın takipte kalsın🤗
melekkizim_00 Beyzan738 rabbim inşallah yavrunun ve senin yüzüne bakar , hayırlısıyla çıkar sağlığına kavuşur 🙏🏼🙏🏼