Merveonay Saliha-Nur-Durgun Doğum öncesi geleni duydum ama ben hiç ellemedim o yüzden gelmedi hiç dokunmadım oda tetikliyor ıslaklık falanda hiç yaşamadım doğumdan sonra geldi hemen emzirdşm sezaryen olmasına rağmen 👍🏻
gzdeozss Saliha-Nur-Durgun benim hiç gelmedi gelecek mi diye de hiç uğraşıp sıkmadım göğsümü ama doğumdan sonra hemen sütüm gelmişti genel anestezi ile sezeryan oldum
1999luanne Saliha-Nur-Durgun gebeyken gelmedi ama sezaryen oldum sütüm geldi hemen bi sorun yaşamadım
2melekannesii___ Saliha-Nur-Durgun 18. haftamdan beri geliyor 21 haftalığız dr söyledim güldü ne güzel işte sütun olur ağrı olmadığı sürece sorun yok dedi 😊
Msl22 2melekannesii___ Benimde o sekilde canım oynamadığım halde geliyor doktor sadece uyarma oynama hani düşünme ki beyninden hersey dedi oyuzden dusunmesemde bir hafta gelmese hir hagta sonra geliyor azar azar ama sudyenim batt hep göğüs pedi almak zorunda kaldim
2melekannesii___ Msl22 Bende gece çok oluyor. Bi kac gün devam edip geciyo. Anne olmak her türlü zormus 😂