Zeynepyus Kızlar birşey sorucam ne sıklıkla ultrasona girdiniz ben 3 ayına girdim ama her koltuğunda ultrasona gidip baktırdım bebeğe Bir zararı var mı
Perayl Zeynepyus ultrason cihazları ses dalgaları ile çalışır radyasyon yaymıyor. Riskli gebeler hamilelğin basından beri 2 haftada 1 ultrasona girebiliyorlar. Hiçbir zararı yok
Deletedmom_33 Zeynepyus ilk zamanlar 4-5 haftada bir girdim. 30 dan beri 3 haftada bir. 36 dan beri de haftada bire düştü yarın 37+1 de tekrar gideceğim
Aysu123cicek Zeynepyus ayda bir goriyorum son aylar doktor 2 haftada bir gormek istiyor ultrason bir zarari yok ko
Zeynepyus Bittercikolata00 ben doktora gittiğimde ilk 3 ayda olduğu için düşük riski oluşturabilir dedi bende korktum acikcasi
Oznurkk Zeynepyus bende 12 haftaya kadar neredeyse her hafta bazen haftada 2-3 kez girdiğim oldu kanamalarımdan dolayı. Ama çok şükür bir şey olmadı. Mecburiyet olunca yapacak bir şey kalmıyor 🥺
deryas34 Zeynepyus ben bi zararı yok diye biliyorum hatta alttan muayenenin bile zararı yok sadece sürekli kalp atışı dinletmek iyi değil demişti doktorum içiniz rahat olsun 🙏