hafsabetul Merhaba arkadaşlar 35. Haftadayim bugün sırt üstü sağ tarafıma doğru biraz şiddetli düştüm hastaneye gitme imkanım su an yok bebeğinin hareketleri gayet güzel ama çok tedirgin oldum bişey olurmu acaba😔
Deletedmom434 hafsabetul bebeğin amniyon sıvısı bebeği koruyor canım kanama yoksa bebek hareketliyse korkma
Kevsersepettttt hafsabetul tatlım burda kimse bilemez aminyom sıvısı korur die düşünme 30 lordan sonra sıvı azalıyor bebek büyüyür doktora gitmen daha iyi olcak
hafsabetul Hareketleri güzel kanamada yok çok şükür canım ama ışte korktum biraz bulundugum yerde hastanede çok sıkıntı kuruntu yaptım azıcık içim rahat etmedi kimseylede paylasamayinca😥
hafsabetul Baharun2 cnn burda acil de nst bile cekmiyolar mecbur öbür ilçeye gitmek zorundayım resimde görevde hani kanama falan olmayınca bende onu da zor durumda bırakma k istemedim
Baharun2 hafsabetul yani şunu söyleyim bende düşmüştüm hemen gittim aile hekimine.Ebe bana bebek hareket etsede git çünkü içten kanama oldugunda farkedemiyoruz bazen dedi ben o yüzden riske atma demek istedim 🤗