Bsrbsrrr Hangi model aldınız, ne öneriyorsunuz bana çok aşırı pahalı olmayan , kullanımı, sürüşü kolay olan , kolay katlanan çok yer kaplamayan lazım 🥰
Nazlimom Bsrbsrrr gürkan bebe den sipariş vermiştim tommy baby nin 1.800 dü pusetiyle beraber şimdi 2.000 galiba bakabilirsiniz instagramdan
1996fatma Bsrbsrrr sonunda karar verip aldım dün akşam🥰 ebebekten baby plus galaxy travel sistem gayet güzel
[silindi] Bsrbsrrr canim ben Ünal bebeden rayn model aldım 1600 TL ile 10 taksite böldürdüm az önce geldi eve çok beğendim katlanması kolay hafif hemde
Bsrbsrrr Bende hiç araştırmadım ne nasıldır bilemiyorım tabide alıp evde falan denediniz mi nasıl sizce kullanışı kolay mı kapanıyor katlanınca yer kaplıyor mu Deva22 1996fatma Nazlimom
gzdeozss Nazlimom Tommy baby den memnun musunuz acaba bizde o markanın kabin boyunu almayı düşünüyoruz ama emin olamadık
Deva22 Bsrbsrrr benim ablam bebek mağazasında çalıştı kurulumu sürüşü falan hep o baktı seçti ben de anlamadığım için sadece renk beğendim 😄
1996fatma Bsrbsrrr evet canım eve gelince kurduk çok kolay ve eşim olmadanda ben katlayıp arabaya koyabilirim pusetide piyasadaki en hafif puset 3.5kg agırlıgında yani bebek içine girince dahada agırlaşan pusetlerden degil en azından yükümüz azalıyor ebebekte magazada incelemeni tavsiye ederim