Pemberuya Kızlar selam. Bugün reglim biteli tam 13. Gün ve lavaboda afedersiniz süt kıvamında beyaz akıntı geldiğini gördüm acaba yumurtlama günüm olabilir mi? Değerlendirmeli miyim (Bir ay yumurtlama oluyor bir ay olmuyor buda bir değisik bende)🙄😄
Cdem21 Pemberuya canım bildiğin yumurta akı gibi geliyor genelde bence ovülasyon testiyle takıp et herşeyim normal hiç bir sorun yok bu ay 17. Gün yumurtlama oldu mesela bende ovülasyon testiyle öğrendim umarım olmuştur bu ay bizimde
Gulcingezer Pemberuya sen bgunden itibaren bu haftayi bir gun arayla birlikteliklerle devam et ins tutar
Mucizebb Genelde yumurtlama öncesi olur öyle diyebiliyorum benimde çiğ yumurta akı gibi geldi elime iki defa yumurtlama oldu diye değerlendirdik. Snede kontrol et hep yakalrsan değerlendir bide ovulasyon testi al dene bu günden itibaren
Mucizebb Cdem21 Bnmde 27 28 29 yumurtalama bleirtilerim vardı hata yumurta akı gldi iki defa da elime ovlasyon testim pozitifti dünde oldu ilişki bu GN sehr dışına cikacgim ama karın ağrım var acaba gitsemi gitmesemi çok kararsızım
Mucizebb Pemberuya Agridan igdira işte mesafe. Ama akşamı degerlendirdigimix icn gitsemde bı sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Yumurtam da ayın 28. 29 20 gibi olduğu icn