Yelizmurat Mrb kizlar Ben 5 haftalik hamileyim 1 hafta onde dr gittigimde kese vardi ama daha erken dedi 1.5 hafta sora tekrar gidicem bebisimi gormek ve allah isin verirse kalp atisi duymak icin ama ben kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum ara ara kasigimda agri vuruyo gidiyo bicak saplantisi gibi ama ara ara onun disinda bisem yok baska. Insan ister istemez korkuyo niye bi belirti yok bende diye sizdede boyle olan varmi kizlar
IlaydaOrhanKopuz Yelizmurat korkma canım çok normal tabiki insan endişeleniyor ama rahat bi hamilelik geçirmek daha güzel 😊 bi kaç hafta içinde başlayabilir ya da hiç başlamaz daha çok başındasın gebeliğinin.
1850 Yelizmurat normaldir bendede sadece kasık agrısı olmuştu merak etmeyın . Bazen hamıle oldugımu hıssetmıyordum bile
KrlMlkSelmn Yelizmurat ben suan 20.haftadayım çok şükür bende hiç hamile gibi hissetmiyorum😂ne mide bulantısı ne de başka birşey var Bende çoçuk oradamı diye endişe ediyorum Diyeceğim o ki bunlar için hep endişe ediyor olacaksın ama bu durumun keyfini çıkar
TugbaveBebisi Yelizmurat Merhaba bende 6.haftanın içindeyim.4 haftalık iken doktor keseyi gördü.Bayramdan sonra yani 7.haftaya kalp atışları için gideceğim.Aynı durum bendede var gün aşırı kasık ağrısı regl olacakmışım gibi..Birde yanına bel ağrısı eklendi işte..Başka belirtim yok olmalı mı onuda bilmiyorum 🙄
minik18 Normal canm bende o haftalarda oyleydim hic hamile gibi hissetmiyodum bulantilarin baslasin gorursun 😀
Yelizmurat minik18 baslarmi canim bilemiyorumki belkide gayet iyi bi gebelik geciriorum ama ben huzursuzum bilmiyorum illaa belirti yasamak zorunda degilsin diolar ama neblim hic bi belirti olmayincada insan suphe duyuyo
Yelizmurat 1850 oylemi canim peki hamilelkigin soraki aylarinda halaa hissetmiyomuydun bise kusma mogde bulantisi gibi
Yelizmurat [bilinmeyen] ay neguzel canim ya insallah saglikli bi gebeyimdir de belirti hissetmmeyincede insan huzursuz oluyo
1850 Yelizmurat ben suan 16. Haftam bitti hıc bulantım olmadı . Uc dört defa oldu. Ama bu aydan sonra ozellıkle bu hafta yenı yenı midede şişkinlik yanma bulantı baslıyor . Herkesın vucutu farklı tepkı verıyor. Kanaman olmadıgı yada suyun gelmedıgı sürece bebekte sıkıntı yok demektır merak etme
Yelizmurat TugbaveBebisi Canim belirti yok diye hemen kotu dusunmiyelim insallah bebegimizi saglikli bi sekildd aliriz kucagimiza
Asafinannesi Yelizmurat normal canım ben de öyleydim ne mide bulanması ne yanması falan tek etki gündüz çok uykum gelirdi bir de kasık batması olurdu 😊 hamile olduğumu ultrasonda görmek dışında artık tekmelerini hissetme başladığımda anladım 😅
Istahsizanne Yelizmurat kesenin görülmesi içini rahatlatsın canım bebeği görmek için henüz biraz erken. 5. haftadayken biz de sadece keseyi görebilmiştik. 1,5 hafta sonra gittiğinizde nokta kadar da olsa bebişinizi görürsünüz büyük ihtimalle. 😊