Nazlimom Yarrentasann cinsiyetten sonra tek tük aldim detaylıdan sonra hepsini almaya basladim simdi şampuan bezvs. Küçük şeyler kaldi 30. Haftadayız🌸
Deletedmom_33 Yarrentasann 11+6′da büyük ihtimalle erkek dedi alışverişe gitmsitik kendim yerime 2 tişört,kapri,zıbın almıştım. Kız olursa evde giydiririm artık diye 🤣🤣
altnbebek Valla şuan 11 haftalık ama cinsiyet bilmediğim halde elim elbiselere gidiyor öğrendiğim an almaya başlarım artıkın😀😀
mirage333 altnbebek 14 haftalık olduk doktor 12 haftalikkende, dünde erkek dedi ama henüz kiyafet alma dedi. Ben tutamadım kendimi almaya başladım 🤭 kız olursada baskasina hediye ederim artik hepsini napim 😂
Yarrentasann Deletedmom_33 pembe mavi değilde ilk başlarda iki cinsiyete de uygun almak mantıklı netlesince cinsiyet renkleri bende öyle dusunuyorm alicam bi kac parça ❤😂
Beyzanur_ozdemir Yarrentasann ilk 3 ay almayı düşünmüyorum oğlumdan o kadar çok şey saklamışım ki hem kız giyebilir hem erkek 😂🤩 sadece isimli hastane çıkışı yaptırıcam
AyMeh94 Yarrentasann ben almadim ya henuz.korkuyorum.eşime aileme soyledimki ben doguma girince gidib alin..nebiliyim korkuyorum bebeye bisey olurda kucagima alamazsam.sonra o aldiklarima bakib cok kotu olurum(( Allah korusun
Yarrentasann AyMeh94 içini ferah tut hep güzel düşün canım kötü düşünceleri uzaklaştr kendinden ❤Allah sağlıkla kucağimiza almayı Nasip etsin bebişlerimizi🤰❤
AyMeh94 Yarrentasann amin canim amin.nebiliyim ya.gorumcemde oyle oldu korkuyorum.insallah iyi oluruz hepimiz.saglikli kucagimiza almayi nasib etsin Allahim Aminn
Deletedmom_33 Yarrentasann Ben hiç pembe veya mavi almadım zaten 😊 mavi aldığım 2-3 açık olarak patikli alt vardır 😊