Tugcely 7.ayımıza girdik ilk başlarda hiç olmayan bulantılar olmaya başladı her sabah 5 dakika kadar midem çok bulanıyor bazen istifra ediyorum bulantı ilacı da kullanmadım hiç çok sık olmuyor diye neden şimdi artmaya başladı acaba
21glcn Tugcely o ay da benim de olmuştu canım 30 haftadan sonra geçti, mide ilacı kullandım öyle geçti. Bebek büyürken baskı yaptıkça bulantı ve mide yanması artarmış doktorum demişti
nefes2022 Tugcely bendede bulantılar geri döndü ya 😥üsdelik azımdada bi uyuşukluk gibi birşey var böyleolan varmı ?
Tugcely 21glcn anladım canım vallahi çok fena oluyorum ya elim ayağım titriyor bi anda haftaya doktora gidicem sorucam bakalım
zeynnn5441 Tugcely Dün geceden beri bende de bir bulanti var ne yapacağımı şaşırdım doktor usutmussun faaln diyorda ne yapacam bilmiyorum 25+4üm
Eslem_1 zeynnn5441 zeynnn5441 evet canım üşütmekten de olabiliyor ben mesela ne zaman üşütsem o günüm sabahı öğürme oluyor hiç kusmadım ama öğürüyorum bide akıntım fazla olur üşütürsem o yüzden dikkat edin üşütmemeye çalışın