Sevcan_altunkaya Kızlar doğum yapalı 3 hafta oldu bebegin sürekli uyuması gerekirken benimki uyumuyor emdirdikten sonra yerine yatirinca hemen uyanıyor 1 haftadır ishali var düzelmedi ve ne kadar emdirsemde karnı gururdaniyo lütfen yardım edin 😏
iremss Sevcan_altunkaya sağlk ocağını kilo ölçümü yaptırın açlıktan mı doyuyor mu buna emin olun Doymuyosa doktor kontrolü ile mamaya başlayın Doyuyorsa da muhtemelen artk gaz sancıları başlamış gaz damlası gaz masajı kullanın
Esmanurs Sevcan_altunkaya bebek üşütmüş canım ve ishali var diyorsun hemen doktora götür. Ihlamur ic kendin bebege de azıcık içir.
Esmanurs Sevcan_altunkaya ayrıca doymuyor olabilir. Ama sen o çocuğu hemen doktora götür bu kadar uzun ishal hastalıktan olur
Yseliminannesi Sevcan_altunkaya bebeğinizşn ishal olduğu kanısına nasıl vardınız çünkü zaten ilk dönem kakaları hep sıvıdır ilk dönemde ishal belirtisi farklı renk ve sümüksü yapıda kakadır normal zamanda kahverengi ve sarı aralığında hafif pütürlü yapıda bir kakadır ishal diyebilmek için günde 6-7 kez ve tamamen sıvı sümüksü yapıda kakadır
Brcnalp Sevcan_altunkaya Benim bebeğimin de karnından sesler geliyordu, gaz sandık meğer sütüm yetmiyormuş açlıktanmış o sesler:( kahrolmuştum öğrendiğimde. Sonra mama takviye baslattı doktor hiç istemesem bile hem mama hem anne sütü beslendi:(
Yseliminannesi Sevcan_altunkaya uyuyaması sütünğz yeterli gelmiyor olabilir uyuyamamaya sürekli kendinş kasarak ağlama eşlik ediyorsa gazı vardır bunlar yoksa sizinle daha çok temas etmek istiyordur hala dünyaya alışamadığı içşn gerekirse bütün işlerinizi bırakın göğsünüzü açın ve direk ten teması yapın ellerinin yüzünğn sizin teninize temasını sağlayın. 🌸
Zeyyyn Sevcan_altunkaya her emzirme sonrası bez ıslak mı beslenme yeterlimi birde gaz damlası başladınız mı onlar da ishal yapabilir bağırsak düzenliyici alablrsnz rahatlar bebekte tepeye kadar yapardı gazla benimkide bigaia kullandık rahatladı
Rabiabuglem3844 Sevcan_altunkaya bend eilk kzimda 3 ay uyku uyumadım 3 aydan sonra düzeldi ishal olduguda oldu bazen bide sütun azmi geliyor cnm