Kavakyellerihercai Hiçbir belirti yaşamayıp gebeliği normal giden annelerimiz var mı? Böyle olunca sanki bir sorun var düşüncesi geçmiyor 😔
Deletedmom73711 Kavakyellerihercai Tebrik ederimmm, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.🙏🏻 Benimde ilk zamanlar çok belirtim yoktu, kişiden kişiye değişiyor endişe etme. Kan verdin mi?🥰
Loveis16 Kavakyellerihercai 30 haftalık oldum artık çok rahat bir hamilelik geçirdim sadece 2-3 haftadır biraz hareketlerim kısıtlanmaya başladı onun haricinde hamile olduğumu unutuyordum. 🙏🏻🤩🥰
Nazlimom Kavakyellerihercai benim 3 ayda hiç bulantı kusma olmadi sadece adet olcakmışım gibi kasık ağrım oluyordu şimdi 30. Haftadayız bi sıkıntım yok cok şükür inşallah böylede gider😅😅
Kavakyellerihercai Deletedmom73711 verdim ama hiç gebe gibi değilim ya göğüslerime dokunmazdım daha önceki gebeliklerimde ama bunda hiçbir belirti yok amin inşallah 🤲🏻 Sende sağ Salim al kucağına inşallah
Kavakyellerihercai Loveis16 ya gerçekten mi Göğüs ağrısı mide bulantısı baş dönmesi hiçbir belirti yaşamadınız mı
Loveis16 Kavakyellerihercai Yok yaşamadım hiçbişeyden midem bulanmadı. Göğüslerim şişmedi hassaslaşmadı kasık, karın ağrım olmadı. sadece dudağımda uçuk çıkmıştı🤭
Nazlimom Kavakyellerihercai hayır göğüs ağrısı flnda olmadı herkeste değişik belirtiler oluyor işte kuzenim de çok kusuyordu mesela
mintirik yrhmdv__ bende aşırı sivilcelendşm acaba cinsiyetle bir işgisi var mı öğrendiniz mi cinsiyetinizi
Kavakyellerihercai Nazlimom ya umut oluyorsunuz belirti olmayınca insan korkuyor sizin ilk gebeliğiniz mi acaba düşüklerden vücudum mu alıştı gebeliğe belirtisizliği bir şeye yoramadım 🙈🙈
Nazlimom Kavakyellerihercai ilk gebeliğim benim adete yakın sadece bel ağrım olmuştu 3 gün gecikince de test yapmıştım inşallah size de nasip eder❤️
Hzlkaya Kavakyellerihercai kızımda 17.haftaya kadar kusmuştum bu ikinci hamileliğim hiç kusma yaşamadım sadece ara ara sancım oluyordu oğlum olacak İnşallah
Cano26 Kavakyellerihercai 3 aylık hamileyim sadece 9. Haftada 4 gün süren mide bulantım oldu okadar başka hiç bir belirtim olmadı bende sizin gibi düşünüyordum acaba bi sorunmu var diye ama hiç bir sorun yokmuş biz şanslı gebelerdenizz böyle olması çok daha iyi 😌
Kavakyellerihercai Cano26 ay inşallah bende sizin gibi olurum sağlıkla keseyi kalp atışını görürüm 🤲🏻