M123M HilLllyyy ben yeni geçirdim 37. Haftayım çok şükür bi sıkıntı çıkmadı hastaneye acile gidin ve nst çektirin bebeğin kalp atışlarına baksınlar birde kan cıvıltıcı kullanın
aysenurtc HilLllyyy ben 38 haftalıkken geçirdim 1 haftada 1 buçuk kilo vermiştim ve bebeğimin kilo artışı durmuştu .
Seda5885 HilLllyyy canım ben dün ögrendim 15haftalık hamileyim.Doktorumu aradım kan sulandirici kullan dedi mesaj attu raporun hazir eczaneden direkt al diye eşim aldı vurdum igneyi evde.Doktorunuzla konusun
Serapcemre HilLllyyy bol su ve c vitamini tüketin devit damlası kullan dedi doktor on damla bır bardak suya damlatıyorm her gün meyvemi yiyorm yemeğimi komşularım getiriyor sağ olsunlar. Kan sulandırıcı oksapar iğneye başlattılar acilde . Ama acile git bebeğine bir baktır benm bebeğimde covit yüzünden kesede kanama alanı oluşmuş ve suyu azalmış :( Allah yardımcınız olsun cok zor bir durum
HilLllyyy Seda5885 İgne mi ol dedi işte özele gitmiyorum ben develt Hastanesi’nde de arayacağım kimse yok
Brcnalp HilLllyyy Cok geçmiş olsun. Ben covid olduğum zaman daha aşı falan çıkmamıştı, aşısız atlattım yani. 3 aylıktı bebeğim hiç merak etme. Cvitamini tüket yediklerine dikkat et yeter, çok ağrın olursa parol kullan yeter demişti bana doktorum
Serapcemre HilLllyyy ben de aşı olmuştum 😒 kovitsin git bir kanını alsınlar pıhtılaşma var mı baksınlar bebeğe baksınlar karnım belim ağrıyor de ne bilem 😒benm eklemlerim cok agrıyordu ama ben bebek için gittm acile