Eslemveannesi0 Kızlar 22.haftada üst karın ve göbek yanları falan ağrıması normalmi dünden beri ağrıyor hafif hafif
Demirssmomm Eslemveannesi0 22+6yım sabaha karşı ağrıyla kalktım, ara ara oluyor.. bebek hareketlerini takip ediyorum, sorun olmadığı için ya yalancı sancıdır diyorum ya da rahmim büyüyordur 💫
Denizyldzm Eslemveannesi0 Bnim de sağ yan agrısı oluyordu 16.haftada başladı ve gece sağdan sola dönerken sızı yapıyordu 3 kere falan acil gtmişimdir doktor a ama hamdolsun şuanlık bi problem çıkmadı bnce sizde bi gidin kafanız rahat olsun büyüme ağrısı olabilir aklınız kalmasın
Demirssmomm Valla bakıyorum bebek hareket ediyo, dinlenmekle ağrılar geçiyor, kanama akıntı yok o yüzden gitmiyorum dr. Her seferinde de çok abartmıyorum daha yolun yarısında olduğumu düşünüyorum daha da ağırlaşcamı düşünüyorum birazda akışına bırakıyorum
Denizyldzm Eslemveannesi0 aslında bnim düşüncem doktora gtmek mantıklı çünkü herkesin bünyesi farklı gerçi abartıyoruz ama olsun en azından rahatlıyor insan artık doktor bnden bıkmış durumda 😁
Eslemveannesi0 Denizyldzm kesinlikle doktorumla eşim bıktı doktorum artık 1ay sonra gel erken gelme diyor 😂
Denizyldzm Eslemveannesi0 heh işte aynen ben 😁 napalım yani dünyaya gelsinler de sağ salim elimizden gelen buu