ahsennazli kızlarr ultrasyon fotografında bebegin burnu büyük gorunen varmı ciden oylemi oluyo yoksa ultrasyondamı oyle gorunuyo cok kafama takıldı😂 nede olsa herşeyimizz ama merak etm😂
Melos12 ahsennazli oğlumun burnu yok gibiydi fındık kadar burnu var 💙 şimdi kızıma hamileyim doktorum gülme krizine girdi kız Bunun burnu dudağı ne büyük dedi gerçektende ultrasonda büyük bakalım Doğunca görücem😂
prensessannesi22 ahsennazli 12 haftamda bu kadar büyukse geriyi düsunemiyorum😄 ya sizcede buyuk degil mi😆
Algorab ahsennazli ayni benim kızım 🙂36.haftamiz ve surekli kaslarini çatık görüyoruz.Ultrasondan mi rahatsiz oluyor bilmiyorum
Sm1347 Benim ilk bebeğim ultrasonda burundan ibaret görünüyordu. Doğdu çocuk fındık minicik burun. O kadar güzel ki. Yani demem o ki ultrason çok yanıltabilir
prenses_annesiiii Watashiva3454 bu görüntü renkli ultrasyondan mı yoksa normal bi muayenedeki görüntüsümü acaba
elfkara Daha dün cekildi Detaylı ultrason da büyük gözüküyor bence çünkü bizimki de oyleydi yan profil Hatta a nasilnya burnu büyük dedim (tabi sağlıklı olsun da bunlar hiçbir şey) Düşünsenize Bi sivi icerisindesininiz yanıltma payı olabiliyo bence
haklisinesracim ahsennazli benim kızımın da büyüktü ultrasonda doğunca da öyle patlıcan gibi duruyordu ama iki gün sonra ödemini attıktan sonra minicik fındık kadar oldu
Deletedmom_33 ahsennazli en son yüzünü 33+0 da gördük maşallah koca burunlu ve yanaklı olacak dedi doktor bana maskeyi açtırdı yok sana benzemeyecek diyor 🤣🤣🤣