Hafize3536 Merhaba 19 haftalık hamileyim ama doktorum bir hafta önden gittimi söyledi bebeğimin cinsiyeti kız sorum Olucak tekmelerini hala hissedemiyorum acaba benim durumda olan varmı ilk hamileliğim acaba benmi hissedemiyorum 🙏🏻🙏🏻
Meltemkrkmz Hafize3536 bende 19 haftalık oldum cnm ama hissediyorum elbette öyle cok guclu degıl ama mesela sol yanıma dönüp uzanıyorum genellikle bıseyler yedikten sonra hareketlerini hıssetmeye calısıyorum hıssedıye. Bugun mesela bulasık yıkarken karnımı tezgaha cok dayamısım resmen ıcerden tepikledi hssettm kendımı cektım. Sende sol tarafına uzan oyle duble bı kuzum. İlk gebeliğin mi ?
minnakannesi1 Hafize3536 ilk hamileligimde 24.haftada hissettim..2.de 16 haftalikken hiç panik yapma.. bende çok üzülüyordum doktor 24 e kadar hissedilmemesi normal diyordu
minik22 Hafize3536 24 e kadar normal ilk hamilelikte gaz hareketiyle çok karışıyor yakında hissedersin 🙈ben 19-20 de hissettim şimdi uyuyamıyorum tekmelerinden
Dmllale 19+5 te hissettim ilk🥰 20 li haftalarda hissedenler bile var endişelenme canım yakında hissedersin🥰
Fatoo33 Bende ilk tekmemi 19. Haftada gece uykuya dalmak üzere yemiştim ☺️ İlk gebelikse 1-2 hafta içinde net hissetmeye başlarsın canım