Tgb7 Merhaba arkadaşlar 38+4 de sabah muayeneye gitmiştik 2cm açılmam vardı geçen haftadan beri,döndük saat 14.00de sancılarım başladı akşam 22.00 yekadar ara ara geldi gtti fazlalaşnca hastaneye gttk nst de sancılarm 90larda çıktı ve yatışım yapıldı meryem anaotu almştm onu okuyup suya koyduk gece5gb açılmam 4 cm olmuştu,saat 10da 8-9 cm e ulaştı ve doğumhaneye aldılar,kısaca 21 saatlik sancı sonunda normal doğum yaptım 3dikişim var Allah herkese kolaylık versin zor ama yapılamayacak birşey değil 🙏
REYHANdnmz Tgb7 sağlıkla büyütün bebeğinizi .hani sürekli gelip alttan açılmayı kontrol ediyorlar ya ne giydiniz üzerinize uzun gecelikmi
Sema99 Tgb7 ben üç tane Doğum yaptım üçüde normal Doğum oldu ilk ikisi dikişli oldu son Doğum dikiş olmadı hiç evde sancılandım hastenede doğurdum oğlum makattan geldiği için direk Doğuma aldılar nasıl yaptıklar bilmiyorum dönderdiler bas asagı Doğum oldu üçüncü kızım da ise agrılarom var die gittim zaten Doğum başlamış 5cm açılma varmış zaten suyumu patlatılar derken 7 cm açılma olmuş bas asago gelmediği için kanala iki saat sancı çekip ıkındım sonunda doğumhaneye girmemle çıkmam bir oldu 15 dk içinde doğurdum çıktım üç çoçuğumu da 15 dk içinde doğdu iyi ki normal Doğum oldu
Ozlemozlm Cnm allh anali babali buyurltsn bebegini😍😍keserkn tam nereyi kesiyorlar ve dikis atarkn misinaya benzri yoksa zinba gibi olnmi ve kerkn makaslamo kesiyorlar hosediliyormu kesim ani igne vuruluyormu
Ebrar34 Aynen bende gece 3 e kadar gaz sancısı gibi çektim ama uyudum da tabi o saate kadar ara ara kalktım falan sonra 3 te baktım sancılar düzenli geliyor nişanın gelmesini bekledim 1 saate de o geldi sancıyı evde çektim biraz sabah 6 da yatışım yapıldı 2 cm açılmayla Meryem Ana otunu da koyduk suya duaları okuduk 3 yudum içtim 3 saat 50 dk daha sancı çektim 9.50 de kızım doğdu ve ben doğurduysam herkes doğurur diyorum 😂😂
Ebrar34 Seym34 evet Felak, nas, inşirah, fatiha Ayetel kürsi okuyup Bi 20 dk 30 dk sonra sudan 3 yudum içtim tadı gayet güzel aynı tarçın gibi mis gibiydi Bi ferahlatıyor
Ebrar34 Seym34 sancın gelince koyucaksın suya sadece 1 sefer 3 yudum içiceksin doğuma kadar sonra sudan çıkarmayı unutmayın
Sema99 Seym34 benim ilk kızımda kanal vardı agrılarım çoktu birden Vardı sancılarım ilk olduğu için bilmiyordum oğlumda ise adet gibi kaşık agrılarom vardı başladı ama düZenli değildi saat ilerledikçe düzene girdi girince sancılarım arttı hemen gittim üçüncü kızımda ise 35 haftalıkken agrılarım başlamıştı ama düzensidi saatı tutmuyordu yani bi geliyorsa sancı daha iki saat sonra yada hiç gelmiyordu 37 hafta bi geldi agrılarom dk başı değil 5 dk bir geliyordu gittim şeker Bayram’ın üçüncü günü gittim 5 cm açılma olmuş zaten suyumu patlattılar öle böle derken 7 cm oldu iki saat sancı çektim ıkındım yani bebek kanala insin die ondan sonra Doğuma bi girdim 15 dk sonra çıktım hemen adet gibi geliyor direk belden karna vuruyor sık sık geliyorsa Doğum başlamıştır saat başı gelip daha gelmiyorsa yalancı sancıdır
Bitanesininannesi İnşallah bende kolay bir normal doğum yaparım . Ben sezeryandan çok çok daha fazla korkuyorum. Resmen ameliyat 😱