cgnduru Merhaba. Bebecconun otomatik Beşik sallama aparatı var kullanan varmi memnunmusunuz bilmeyen varsa izleyebilir.. mobilya besiklere takiliyor
Gizemmihra cgnduru bend emerak ettim şimdi elektrıklı alacaktım ahşap beşiğim var benımde böyle bisey bulursam benım içinde iyi olacak
Suheylamum cgnduru Ben ilk bebeğinde kullanmıştım çok işime yaradı uyuttuktan sonra gak guk dese kendisi sallamaya başlıyor bebekte uyumaya devam ediyor bir derdi yoksa tabi 😆
cgnduru Gizemmihra yok canim elektrikli olanlar hem daha pahalı hemde gerek yok. Bu büyük mobilya besiklere 5 dakikada monte ediliyor 1 tane marka 1 tane model var zaten oda bebecco nun.. ben bu ay almayı düşünüyorum çok bilinen bir şey değil ama mantıklı sese duyarli hiz ayarlari var sabaha kadar besik sallamak yerine beşiğe takip kullanmak daha iyi.. ama park besiklere vs olmuyor internette bazı yerlerde daha pahalı instagramdan birkaç yerde sorduk 950 930 falan…
cgnduru Zeyyyn daha önce almadım bende şuan 2 ayligiz ama erkenden almayı düşünüyorum şuan 930 950 civari evet besik parasi kadar bir miktar. Bu ay besik, bu aparatı, araba ve onları halledicem bakalim ❤