Merveebuluttt Kızlar üstüne görme nedir adet birçok hikaye duydum adet olup sonrasında hamile olduğunu öğrenen göğüs uçlsrının koyulaşmadından falan farkeden yaşayan varmı öyle bi beklentim yok hamile değilim yanlış bilgilendirmezsiniz sadece merak ettim
Gamzekr Merveebuluttt evlendim hemen kalmışım ama normal adet oldu bir hafta sonra tesadüf öğrendim hamile olduğumu üstüne görmeymis bu da
Ceos0403 Merveebuluttt Adetten bir hafta önce test yaptım çift çizgi çıktı kan verdim beta hcg değerim 48 çıktı bugün regl oldum üstüne görme olabilir mi acaba kızlar yoksa kimyasal mıdır 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım 5 gün adet gecikmem olmuştu
Mucizehonay Adetlerini oluyosun anlamıyorsun taaki miden bulanırsa vs belirti olursa test anlıyosun yoksa anlamıyosun ben öyleyım mesela
Merveebuluttt 2148 demekki üstüne görme var benim tırnaklarım hızlı uzayınca mide ekşimem olunca ümitlendim ama adet oldum şimdide duşa girdim göğüs uçlarım koyu renk karnımın üstüne yatamıyorum acı var etrafımdan da duyunca sormak istedim ama beklemiyorum bilemediim
Zemzems 2148 testte çıktı mı peki. Bende adetliyim am sanki hamile gibi hissediyorum. Test yaptım çıkmadı 2. Yi düşünüyorum
2148 Canım ben test yapmadım çünkü adet olmuştum sonraki ay adet olmayınca bi gittim dr 6 haftalik dedi