Lulikli donmezzderya valla 34+1 ben de bi doğursaydım diyorum her yanım şişmeye başladı. Yürüsem yürünmüyo otursam oturulmuyo mahvoldum 🤦🏼♀️ Ama benim erkek kesin 40ı bekler. Oy anam oy
Eckd 37 olacağım yarın çatı muayenem var ya kızlar açken de yemekten sonra da midem bulanıyo böyle öğürme geliyor sizlerde de oldu mu sıcak basıyo sürekli dün de ellerm şişmeye başladı
nurpella donmezzderya bende doğuraydım 12 gün gösteriyo ama geceden beri ağrılarım var doktoruma yazdım bakalım ne dicek dua edin kız bana doğurayım arkamdan da siz gelin😅😅
donmezzderya Lulikli hahahah 😂😂 benim çok kasıyor elleri kolları oynuyor maşallah yemek yerken yiyemiyorum ya 😅
Acemianne__ Sena_deniz_20 kıyamam ya bende aynı 39 bitti ama taşıyacak gücüm kalmadı 🥺 herkes zamanı ne Zamansa o zaman doğacak diyo bakalım ya sabır☺️
nurpella donmezzderya sancı çıkmadı açılmam ilerlememiş bebekde haftasına göre iriymiş 10 da tekrar nst gidicem duruma göre konuşcaz dedi stres oldum
donmezzderya Aylinov amiiiib inşallah geceleri geliyor ya bana 😂😂 yatakta döneniyorum yüzüstü yatamıyorum hem uyanıyorum