Grapegirl Bebek için hazırlıkları yavaş yavaş planlamak istiyorum. Anne ve babalar neler yapıyor bir kısım diyor ki altın vs bir kısım diyor ki bebek arabası yatak takımı yada bohça vs. Sizde durumlar nasıl ailelerden bir şey istediniz mi?
Biology26 Grapegirl ben bişey istemedim ama kendi ailem bebek arabasını odasını aldı bide çeyrek taktı. Eşimin ailesi sadece bilezik
Ebrulikiz Grapegirl hiçbir şey herkesin kendi borcu derdi yetiyor zaten bizimki bilmem kaçıncı torun kimseden de bir şey beklemiyorum beklemeyide doğru bulmuyorum hediye olarak alirsalar eyvallah bir de dogunca altın takılır imkan varsa
muhteriz Annemler beşik alacak (oda yapmayacağım) bir de tabi ufak tefek kıyafetler alırlar onun dışında altın takarlar, Kayınvalidem de bebeğin kıyafetlerini bohça tarzı birşey yapacakmış altın takar mı bilmiyorum yapar diye düşünüyorum. Annane ilk torunun herşeyini dizer gibi bir gelenek varmış bilmiyorum ama ben kaynanama da aldıracağım o kendisi getirmese bile hadi anne alışverişe gidelim diyip aldıracağım herşeyi annemlere yıkmam
Kivito Benim arkadaşım doğum yaptı bir arkadası en pahalı anakucağı bir arkadası en pahalı yatağını biri başka pahalı bişiyini aldı nenkadad şanslı insanlar var 😂
Badgirl_ 33+5 günlügum bebegime bi tulum bile almadım herseyini annem ve kaynanam yapti daha cok annem yapti ama biz sadece beşik alcaz besik haric simdilik hazrz😀
Ummi 😂😂 biz kaynana tarafindn bisey gormedik bacım besigimi arabami kiyaftler ve dha bi cok sey annem aldi hep 😆 karsi taraf bi çöp almadi dha
Mineebd Grapegirl biz herşeyi eşimle kendimiz aldık. Ailelerden bi beklenti içinde değiliz. Doğudunda da takarlar takmazlar kısmet 🤗 böyle şeylere önem vermiyoruz
Ummi Grapegirl bnada yapmadılar bi kuru bilezik tamam onuda istedilr borc icin vermedim verirmiyim hic 😆 anam babam olmasa yandim zaten
Ozlemozlm Cnm bnimde bebek gormesi olack 40 imda cikarkn esimle kavgaliyiz iki bucuk aya yakin annmlerdeyim dogumuma 47 gun kalmis Eger hala esimle bariasak annemlerde bebek gormesi yapcgim Anmler besik yarim altin 20 takim elbise 20 el orgu hirka kazak 15 patik 10 corap puset alt degistirme minderi yorgan dösek bataniye iki paket bez sampuan pisik kremi pudra islk mendili yikam seti bornoz seti zibin takimi ayakakbi ic camaşiri bebeğe Bnada iki takim elbise ayakabo terlik 5 patik 5 yszma 5 corap penye ev etegi pihjama takimi ic camsiri Egerki esimle barisma evime gitsmede esime corap patik gomlek ev terligi bizde boyle annm helsini hazirlamis sade e esimnki kalmis
Grapegirl Ozlemozlm annem hiç bir şeyi eksik bırakmaz herşeyini yapıcam diyor ama diğer tarafla hiç konuşmadık eşime dedim bir araba alırlar mı diye alamazlar bende isteyemem dedi zaten her şeyimizi biz yapmıştık ama ne biliyim iki taraftan hediye gelince değerli oluyor gibi hissediyorum çocuk için biraz içerliyorum
havvataylan Bizim besigimizi babam aldı ve ceyrek takacaklar Annem yorganını yastığını yaptı. Kiyafet oyuncak battaniye herseyini aldi. Geri kalan eksikleri esimle ikimiz tamamladik. Birşey kalmadı. Kayin validem hic bisey yapmadı. Beklentimiz de yok 😌
Esen Sizin talep etmeniz olmaz onlar zaten biliyorlar üstlerine düşeni benim annem ilk kıyafetlerini ilk doğacağı ihtiyaclarini baba 3 lohusa takim terlik vs. Aldı beşiğini kaynanamlar da almak istedi parasını verecekler biz kendimiz alıcaz ne alınacaksa takıda yapacak her iki tarafda ayrıca annenler yarim kaynanamlar tam altın seklinde
Haticemustafa Grapegirl benm annem bütün kiyafet banyo.malzemeleri benm cantam tum detayli seyleri aldi Kayinvalidem esimin tarafida odasini bebek arabasini ve ana kucagini aldi Bizede hayirlisiyla beklemek kaldi 😊😊😍
blackberry118 Grapegirl kiyafet ve arabasini aldim. İki tarafa da bisey aldirmiycam ufak tefek hediyeler kabul onun disinda masraf yaptrmiycam