Nemregn Kızlar benim gibi e bebekten birşey bulamayan var mı?herkes uygun uygun şeyler buluyor bana gelince her seferinde tükendi yazıyor. Sinirim bozuldu. Analar yemeyip içmeyip e bebekte mi geziyorlar sürekli😬😁
Gokyuzum1 Nemregn bende şaşırıyorum bu duruma ne mağaza da ne uygulamada uyguna bisey bulamıyorum 😂 hatta doğru düzgün aradığımı da bulamıyorum 😂😂
Deletedmom623737 Nemregn Bende hiç bir şey bulamadım valla magazasına da gittim çok uçuk fiyatlar sadece peluş çocuk çantası indirime girmişti onu aldım yigenime o karlı çıktı 😳😂😂😂
Suzanne Valla o şans bende bir kere öylesine gezerken tulum zıbın şapka 3lü seti 28 TL’ye bulmuştum 😂😍 ama internetten hiç iyi indirime denk gelmedim
Nemregn Gokyuzum1 yaa birde varya millet hep ay canım şunu aldım bunu aldım diye gösteriyorlar haa bire kargo geliyor falan bende tık yok
Morprenses Bende tam aksine mağazada bulamıyorum hele giyim reyonu aşırı karışık. Outlet kısmına bakın uygulamada orda çok uygun ve bu ay her gün bir kategoride indirim var
Nemregn Morprenses aynen bildirim mesaj geliyor o an iş oluyor bir iki saat geçince bakınca bu sefer hep tükendi yazıyor yetişemiyorum
Gokyuzum1 Nemregn evet uygulamayı indirin haftanın belirli günlerinde size kupon veriyor çeşitli ve genel olarak da güzel indirimler yakaladim ben 🌸
NurGulmek Ben 2.5 tog uyku tulumuna 37 liraya denk geldim. Tek beden kalmıştı. Doğmamış bebeğe 3 yaş aldım. 😅😅 geldiğinde etiketinde 119₺ yazıyordu. Denk gelme meselesi ya.