Hmzshnrikra Merhaba göğsüm çok küçük ve ucu yok oğlum asla ama asla emmedi tentene temas siringaile üç çekme aklınıza gelebilecek herseyi denedik olmadı. Şimdi yine hamileyim ve cok ama cok emzirmek istiyorum ..akıl vermenize ihtiyacım var
Gamzeates Hmzshnrikra ben de şırınga ile çekip büyümüştüm Bi kere tutturdum emdi zaten cıktı tıtacak kadar şırınga dicektim ama yapmışsınız Ay bilemedim ki ben de 🤔 inşallah emer ama ❤️
BusrAras- Hmzshnrikra silikon gögüs ucu almıstım ben onunla tutmustu simdi Biraz cıktı insallh bunda o kadar zorlanmayacagım 😊
sulekesskin Hmzshnrikra benimde çok minik var ilk bebeğimde çok zorladım uç çıkarıcı aldım ama işe yaramadı çıkarmadı hiç mecbur silikon uçla emdi ama oda kendi göğsünü emmesi gibi olmuyor sağma makinesi biberon falan öyle devam ettik sadece 6 ay anne sütü aldı yani emzirmek çok istiyodum ama uç olmayınca çocuk ememiyor şimdi gene aynı şeyleri yaşıycam sanırım
BusRaa20 Benimde yok bi tanesinin öbürünün de cok az var ya bende.korkuyorum emmezse diye ilk gebeligim bakalım nolucak 😔
Hmzshnrikra sulekesskin insalllah emer .emzirmek dünyanın en güzel duygusu rabbim bütün annelere nasip etsin insalllah .bizede