brfns Doğumu Haziran olan anneler neleri tamamladınız neler hissediyorsunuz vede doğum korkularınız var mı? 🥰🌺
nuhunannesi42 brfns 😁hiç bir hazirlik yapmadım hiç korkum yok cumartesi detayliya giricegim için çok cooookk heyecanliyim😂bu kadar
Klcaysgl brfns bebek arabasi aldik atlet battaniye ufak tefek ⅘ aylik kişlik takimlar dahada alirdim ama kocam bey alma doğmamış çocuğa don biçme diyo 🤭
Anne-hanim brfns haziranın ilk haftası gibi görünüyor evde hafif hafif egzersizlere başladım bebişim için de sadece 1 tane 10lu hastane çıkışı aldım bir de yelek ördüm
brfns goldumsu ben başladım ama hicbirseyi emin olarak alamıyorum çok ara bir zamana denk geliyor yazlık mi kışlık mı alacağımı şaşırmış durumdayım
brfns nuhunannesi42 benim canım gidiyor doğumdan dolayı acayip korkar hale geliyorum gün geçtikçe. İlk detaylın mi😊
minikpandammmm nuhunannesi42 gecen çarsamba detaylıya girdim bir önceki gün heyecandan uyuyamadım hiç. ve hastaneye giderken yolda kardan dolayı kaydımm çok kötü bi yerde havaya ucup yere çakıldım :)))) çok çok korktumm ama detaylım çok güzell geçtii. bebeğim de sağlıklı çok şükür. :)
Glsh14 brfns odasi,bebek arabasi,ana kucagi hazir.biberon ivir zivir seyler hazir.kiyafetlerin cogu ablamizdan kalma var sadece hastane cikisi yaptiracagim.birde yaz bebeleri olacagi icin 0-3 aylik yazlik tulum sortlu takimlar alacagim😊🥰
brfns Glsh14 yaaa güle güle kullanır inşallah. Bende oda yapmayı düşünmüyorum şuan için ama beşik olarak park beşik mi alsam çok kararsız kaldım. Bide ana kucağı şart mı puset yeterli olurmu diye düşünüyorum
Glsh14 brfns İnsallah canim amin hepimizin bebisi saglicakla kullansin.oda benim hayalimdi ama bebek odasi olarak yapmuyorum montessori yapiyorum 1 yasindan sonra kullanmasi icin.puset agir evin icinde surekli kullanamam diye dusunuyorum.besik olarak yakin arkadasim sepet besigini vercek zaten cok uzun sure kullanmiyolar bosuna alma dedi o yuzden bende bu sekilde oda yapiyorum
Babydream brfns üç beş zıbın bir iki parça da tulum aldım😂 eşim sinir ediyor daha dur zaman var bilmem ne diye bana kalsa alıcam da durduruyorum biz anneleri biii salın😂 kaynanamda tutturmuş beraber toplu yapıcaz alışverişi diye ona ayrı bi sinirleniyorum ayyy saldım gitti artık 😂
brfns Babydream 😂😂 benim kaynanam hazırlığa başladı örgüler tamam bile 😂 kocamda herşeyi almam için mücadele veriyor ben yavaş yavaş yapma derdindeyim 😂
Hakiko Büyük parçaları bi günde aldım ama kıyafetleri, battaniyeleri, müslinler vs kaldı. Yavaş yavaş tamamlarım inşallah hazirana kadar 😅
yarenaygk34 Benim 2. Gebeliğim o yüzden beşik bebel arabası puset oto koltuğu vs temel şeylerin hepsi var cinsiyette aynı abimizin çok fazla kıyafeti vardı hiç giyilmemişler bile var tek dezavantaj ilk oğlum kasımda doğdu haliyle alınanlar bi tık kalın ama inceler de vardı hurca koyup kaldırmıştım açıp bakmadım daha evimi taşıyacağım iki ay sonra taşınmadan sonra bi açar bakarım ne var ne yok ona göre alırım bir şeyler bi kaç parça da lcw indirimlerinden organik tulum bir dr beş parçalı üç parçalı hastane setlerinden aldım bakalım illa ki eksikler olur tamamlarız
Htcerdogn brfns kıyafetlerini tamamladık. Fikir olsun diye yazmak istedim 4 tane kolsuz zıbın 0-3 ay 2 tane uzun kol 0-3 ay 3 tane 0-3 ay ince takım 2 tane 0-3 ay ince tulum 2 hastane çıkışı aldık 2 tane 6 ay tulum hafif kalın sonuçta ekim ve sonrasında giycek 2-3 tane 6 ay kalına yakın takım Çorapları. Kundak battaniye müslin eldiven önlük şapka :) yavaş yavaş odasına başladık